СНСД саопштава: 50 нових чланова у Градишци

Савез независних социјалдемократа у Градишци данас је добио нових 50 младих чланова, старости од 18 до 20 година, саопштено је из Информативне службе Младих социјалдемократа. Младим социјалдемократама, који су тим поводом организовали дружење у Писарићу, обратио се и извршни секретар странке Рајко Васић, који је истакао да је СНСД породица у којој се озбиљна пажња […]

понедељак, 28 маја, 2012 / 08:55

Савез независних социјалдемократа у Градишци данас је добио нових 50 младих чланова, старости од 18 до 20 година, саопштено је из Информативне службе Младих социјалдемократа.

Младим социјалдемократама, који су тим поводом организовали дружење у Писарићу, обратио се и извршни секретар странке Рајко Васић, који је истакао да је СНСД породица у којој се озбиљна пажња посвећује младима.

Васић је Младим социјалдемократа говорио о кампањи и изазовима који стоје пред њима у овој години.

Предсједник Младих социјалдемократа Градишка Томислав Ковачевић рекао је да је ово наставак процеса учлањивања младих у СНСД на које странка озбиљно рачуна у будућности.

Богдан Вицановић из Мјесног одбора Романовци рекао је да на младе другове озибиљно рачуна у овогодишњој кампањи и будућем раду Општинског одбора Младих социјалдемократа.

"Надамо се да ће у будућности својим радом помоћи странци, али и своје активности усмјерити на одлуке које ће за циљ имати побољшање положаја младих у нашој општини", рекао је Вицановић.0 КОМЕНТАРА

  1. „Богдан Вицановић из Мјесног одбора Романовци рекао је да на младе другове озибиљно рачуна у овогодишњој кампањи и будућем раду Општинског одбора Младих социјалдемократа.“

    Другарице и другови…->зло! Јебем ти Тиле милу матер шта уради овом народу!

    Још једино ови малоумници од 18-20 могу попушити причу СНСД-а.

  2. U Prijedoru su se pred prethodne izbore uclanjivale cijele porodice u fircjevce jer su po jednoj pristupnici dobivali po 20 km. A, ovoj djeci 20 km je kao planina.
    Ovaj Rajkan je doktorirao na gebelsovim metodama cistom desetkom. Prevazisao je i Gebelsa , svoga idola.
    Rajko Vasic gensek ZA SVOJ NAROD zlocinackofasistiskogenocidne bande!