СНСД почела кампању слоганом – Кућа до куће

Ово је предизборни спот Савеза независних социјал-демократа, у којем се појављује слоган који ће странка користити на предстојећим локалним изборима. “Промо видео клип, изборна кампања 2012“ – пише и опису видео клипа, мада се нама чини да је ово урадак некога од млађих активиста странке. Кориштени су снимци из спота “За љепшу Српску“ и промoтивни […]

петак, август 3, 2012 / 14:37

Ово је предизборни спот Савеза независних социјал-демократа, у којем се појављује слоган који ће странка користити на предстојећим локалним изборима.

“Промо видео клип, изборна кампања 2012“ – пише и опису видео клипа, мада се нама чини да је ово урадак некога од млађих активиста странке.

Кориштени су снимци из спота “За љепшу Српску“ и промoтивни кадрови љепота РС, које често можемо видјети на РТРС. Уз то је умиксан дио са слоганом, као и ова јефтина музика.

 0 КОМЕНТАРА

 1. „Кориштени су снимци из спота “За љепшу Српску“ и промитивни кадрови љепота РС, које често можемо видјети на РТРС. Уз то је умиксан дио са слоганом, као и ова јефтина музика.“

  Као што се могло претпоставити творац је „шефилдски инжињер“ – мастер СРЂАН РАЈЧЕВИЋ.

  http://tinypic.com/view.php?pic=5o9j0n&s=6

 2. Захваљујући СНСДу осташе куће празне!
  У Бањалуци би 90% грађана не одселило већ побјегло главом без обзира!
  Све је уништено, влада хаос, Бањалука је данас ружан град!
  Нисам партијски ангажован и моји коментари нису засновани на симпатијама према некој партији која је опонент СНСДу па молим да се као такви не коментаришу.
  Онај ко има срећу да путује по свијету има и ту несрећу да буде свједок овоме о чему пишем.
  Над Бањалуком је почињен злочин када је урбанизам у питању.
  На жалост из истог су табора и ови који држе власт у граду и они који држе власт у Републици а који би требало да санкционишу бандите због таквог злочина!

  Због тога ће нам, ако СНСД остане на власти – бити горе.
  Због тога треба изабрати неко мање зло (нпр. СДС).
  Критика и за СДС:
  Једино због чега се надате да ћете узети власт је то што је СНСД уништио све и што су тога грађани данас потпуно свјесни. Међутим то је погрешно и ви сте за сваку осуду!
  Исправно би било да понудите алтернативу, да вашом критиком грађанима дате до знања да ви знате и умијете оно што СНСД не зна и неће.
  Изостанком такве критике грађанима показујете да сте једнако не способни.
  Ипак понављам СДС је мање зло док су остале партије ван категорије (петоколонаши било страних интересних сфера било домаћих моћника).

 3. Jebeš ti život u kom moraš da biraš između dva zla. To samo govori o našoj nesposobnosti da išta uradimo. Pljačkaši tamo, pljačkaši vamo, jedni su kao bolji od drugih, zato što nas ovi drugi pljačkaju već 12 godina pa nam, eto, dosadilo.

  Ja neću izaći na izbore. To je moje građansko pravo. Bojkotovaću ih pa makar ih sam bojkotovao. Zaboli me za floskulom da će neko izmanipulisati mojim glasom. Manipulišu oni mnogo većim stvarima od mog glasa na izborima, pa eto tu princip goreg zla nije važan, a na izborima jeste. Kurac.

  Neću da biram između dva zla, neću da vjerujem u mitove.

 4. НИЈЕ ИСТИНА!
  Свако ко остане код куће, ко не изађе на изборе даје највећу могућу награду онима који су уништили привреду Р. Српске.
  Јер ОНИ и ЊИХОВИ ће на изборе изаћи а знамо за кога ће гласати!
  Иако немамо избора, немамо алтернативу владајућој коалицији или боље речено банда-влади, грађани ипак морају схватити да је излазак на изборе обавеза и наша насушна потреба.
  Ако нема друге онда бирање мањег зла није без смисла! Није то награда за опозиционе партије које такву награду ничим заслужили нису већ то треба да буде казна за оне партије на власти, којима смо указали повјерење а који су то наше повјерење злоупотријебили како би нас пљачкали!
  Не излазак на изборе је награда и то највећа онима који су нас довели до просјачког штапа!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *