СНСД глорификује Николићево мијешање у унутрашње ствари Српске

Заборављена је подршка Борису Тадићу, оштре и непримјерене изјаве Милорада Додика о њему, те је данас за СНСД је прихватљива и адекватна изјава предсједника Србије Томислава Николића о члану Предсједништва БиХ из Републике Српске Младену Иванићу, јер је препознао како ради Иванић, изјавио је данас у Бањој Луци предсједник младих ове партије Душан Петровић. "Симптоматично […]

уторак, 5 јануара, 2016 / 14:22

Заборављена је подршка Борису Тадићу, оштре и непримјерене изјаве Милорада Додика о њему, те је данас за СНСД је прихватљива и адекватна изјава предсједника Србије Томислава Николића о члану Предсједништва БиХ из Републике Српске Младену Иванићу, јер је препознао како ради Иванић, изјавио је данас у Бањој Луци предсједник младих ове партије Душан Петровић.

"Симптоматично је што су Иванић и некадашњи члан Предсједништва БиХ Жељко Комшић једини из БиХ који су поручили званичном Београду да се не мијеша у односе у БиХ. То довољно говори о Иванићу и његовом односу према Србији и Српској", рекао је новинарима Петровић.

Он је поновио да је Иванић функцију добио захваљујући гласовима Бошњака.

"Србија је гарант Дејтонског мировног споразума и матица српског народа, који је конститутиван у БиХ. Због тога није проблем да се Николић изјасни о свему, као да тако нешто уради и неки од функционера из Хрватске", додао је Петровић.

Он је навео да је због приче о штетном дјеловању опозиција нервозна и да нема никакву политичку снагу у Сарајеву.

"Представници Србије су препознали сва њихова недјела у Сарајеву", каже Петровић.

Предсједник Србије Томислав Николић одбацио је оптужбе српског члана Предсједништва БиХ Младена Иванића да се мијеша у унутрашње односе у БиХ и оцијенио да Иванић на нивоу БиХ не представља свој ентитет и да не ради довољно за Српску.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор