СНСД: Чавић је Дарт Вејдер

Након што је НДП јуче саопштио да предсједник Републике Српске Милорад Додик "медијски сатанизује своје политичке противнике", међу којима је и предсједник НДП-а Драган Чавић, реагује СНСД. Помрачење као план рушења институција Републике Српске, који су саставиле стране службе, ставио је Драгана Чавића на чело извршења, саопштено је из СНСД-а. "Чавић се и сам препознао […]

среда, 30 децембра, 2015 / 11:58

Након што је НДП јуче саопштио да предсједник Републике Српске Милорад Додик "медијски сатанизује своје политичке противнике", међу којима је и предсједник НДП-а Драган Чавић, реагује СНСД.

Помрачење као план рушења институција Републике Српске, који су саставиле стране службе, ставио је Драгана Чавића на чело извршења, саопштено је из СНСД-а.

"Чавић се и сам препознао и све нервозније реагује. Чавић је најбрже помиловани кажњени функционер из БиХ коме је ОХР 1998. укинуо мандат народног посланика, а већ након 6 мјесеци га вратио", наводи СНСД.

У саопштењу се наводи и да су странци наставили да притискају и уцјењују Чавића, тада на мјесту предсједника Републике и предсједника СДС-а.

"Требао је спровести реформу полиције, која је као и свака досадашња реформа у БиХ подразумијевала отимање надлежности Републици Српској. Тај договор је пропао зато што Чавић није успио потпуно овладати СДС-ом", саопштио је СНСД.0 КОМЕНТАРА

  1. Pa, šta čekate? Izdajnika na sud!
    Još bolje -kao Vulića, a najbolje vukelićizacija.
    Da se riješimo Čavića stranog plaćenika i izdajnika ,pa da vlast počne rješavati probleme od kojih se živi.

    Bože moj , dokle bismo mi stigli da nam stupice ne podmeću ovakvi kao Čavić i SzP?

    Taman bajko počne da uzdiže ekonomiju, kad eto ti Čave i komaDant mora sve da ostavi i da se bakće sa njim Bosićem i drugim neprijateljima.