Смјена руководства у КЦ Бања Лука

Предсједник Савеза независних социјалдемократа,Милорад Додик најавио је да ће Клинички центар Бањалука данас добити ново руководство и поручио да ова странка жели стабилна и јака јавна предузећа, те да неће оклијевати са смјенама. “СНСД је показао способност да веома ефикасно и брзо изврши реконструкцију Владе како би укупним процесима дао нову динамику и замах и […]

четвртак, 4 априла, 2013 / 14:59

Предсједник Савеза независних социјалдемократа,Милорад Додик најавио је да ће Клинички центар Бањалука данас добити ново руководство и поручио да ова странка жели стабилна и јака јавна предузећа, те да неће оклијевати са смјенама.

“СНСД је показао способност да веома ефикасно и брзо изврши реконструкцију Владе како би укупним процесима дао нову динамику и замах и у том погледу то чинимо и са јавним предузећима”, рекао је Додик новинарима у Бањалуци.

Он истиче да СНСД има одговорност према овим процесима и да ће се понашати сходно политичким процјенама о томе шта треба да се учини.

Додик је рекао да у предузећу “Шуме Републике Српске” нису разумјели заједнички састанак са премијером и лидерима коалиционих странака на којем је директорима дат рок од три мјесеца да дођу до позитивног пословања или ће у супротном доћи до смјена.

“Онима са великим губицима дали смо рок од шест мјесеци да послују позитивно и зато су имали нашу подршку”, навео је Додик.

Лидер СНСД-а истиче да су директори говорили само о подршци, али не и о преузетим обавезама и да су зато морали да оду.

“Нећемо оклијевати да оду још неки, свидјело се то некоме или не, а поготово опозицији, јер ми радимо због друштва, а не њих”, додао је Додик.

Он наводи да је опозиција “оплакивала” и претходну Владу, а сада претходне директоре јавних предузећа. “Раније су говорили да им ти директори не ваљају, сада их оплакују, али њих нико ништа ни не пита, па да би скренули пажњу понешто и кажу”, рекао је Додик.

Он је додао да СНСД показује снагу заједно са коалиционим партнерима СП-ом и ДНС-ом, са којима има потпуно уравнотежену политику.0 КОМЕНТАРА

 1. Пропаст се наставља: Фиререров намјесник др Менгеле заузео је положај!
  http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=84434

  О раним радовима др Менгелеа можете прочитати у мојим коментарима на сљедећем линку
  http://www.frontal.rs/index.php?option=btg_novosti&catnovosti=6&idnovost=25156

  Српска стоји на рубу амбиса,
  мудро вођена од телетабиса.