Смјена Дикићa: Вељовић тражио, Дачић потписује

Министар унутрашњих послова Србије Ивица Дачић рекао је данас да ће потписати рјешење за смјену Братислава Дикића са мјеста команданта Жандармерије Министарства унутрашњих послова /МУП/ Србије. Дачић је новинарима у Влади Србије рекао да је добио приједлог за разрјешење које му је упутио директор Полиције Србије Милорад Вељовић и да је то рјешење у процесу […]

уторак, 16 јула, 2013 / 17:37

Министар унутрашњих послова Србије Ивица Дачић рекао је данас да ће потписати рјешење за смјену Братислава Дикића са мјеста команданта Жандармерије Министарства унутрашњих послова /МУП/ Србије.

Дачић је новинарима у Влади Србије рекао да је добио приједлог за разрјешење које му је упутио директор Полиције Србије Милорад Вељовић и да је то рјешење у процесу израде.

Он је истакао да је Жандармерија тема која мора бити посебан предмет разматрања руководства државе, јер се ради о великој оружаној формацији.

Дачић је, истичући да не улази у разлоге због којих је предложена смјена Братислава Дикића, рекао да је недопустиво да један припадник Жандармерије почини стравичан злочин какво је јучерашње спаљивање двије особе у аутомобилу код Јагодине.

Директор полиције Србије Милорад Вељовић изјавио је данас да је затражио смјену команданта Жандармерије Братислава Дикића због двоструког убиства које је починио припадник ове јединице у Јагодини.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор