Славиша Стојановић нови тренер Црвене звезде

Фудбалски клуб Црвена звезда обавио је преговоре са словеначким тренером Славишом Стојановићем и остало је само да се потпише уговор. Због временског ограничења, уговор ће бити потипсан у понедељак када ће Стојановић и званично преузети екипу. Првотимци Звезде у недељу поподне крећу на припреме у Словенију, где ће их вероватно дочекати нови тренер. Због згуснутог […]

недеља, јун 23, 2013 / 17:54

Фудбалски клуб Црвена звезда обавио је преговоре са словеначким тренером Славишом Стојановићем и остало је само да се потпише уговор.

Због временског ограничења, уговор ће бити потипсан у понедељак када ће Стојановић и званично преузети екипу.

Првотимци Звезде у недељу поподне крећу на припреме у Словенију, где ће их вероватно дочекати нови тренер. Због згуснутог распореда, званичне промоције вјероватно неће бити.

Црвена звезда од сриједе нема тренера, када је Рикардо Са Пинто поднео оставку. У суботу нико од челника клуба није желио да говори о новом шефу стручног штаба па ни потпредсједник Небојша Човић који је одржао конференцију за медије.

Стојановић је рођен децембра 1969. на југу Србије, Славиша Стојановић је готово цијели живот провео у Словенији, одраставши у љубљанском насељу Штепањско, чувеном по великом броју становника из других република бивше Југославије.

Током тренерске каријере водио је Слован, Ливар, Домжале и репрезентацију Словеније.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *