Скупштина Тениског савеза РС, стижу Јеремић и Ђоковић

Редовна скупштина Тениског савеза Републике Српске биће одржана данас у Бањалуци, а најављено је и присуство предсједника Тениског савеза Србије Вука Јеремића. Скупштина Тениског савеза Републике Српске почеће у 10.00 часова у Малој вијећници Банског двора у Бањалуци, саопштено је из овог савеза. У делегацији Тениског савеза Србије биће предсједник Савеза Вук Јеремић, спортски директор […]

субота, 24 марта, 2012 / 07:35

Редовна скупштина Тениског савеза Републике Српске биће одржана данас у Бањалуци, а најављено је и присуство предсједника Тениског савеза Србије Вука Јеремића.

Скупштина Тениског савеза Републике Српске почеће у 10.00 часова у Малој вијећници Банског двора у Бањалуци, саопштено је из овог савеза.

У делегацији Тениског савеза Србије биће предсједник Савеза Вук Јеремић, спортски директор Савеза Александар Болић, ФЕД и Дејвис куп администратор Савеза Вук Николић и главни тренер јуниорског програма Савеза Драган Шерер. Скупштини ће присуствовати селектори Дејвис куп репрезентације Србије Богдан Обрадовић и Срђан Ђоковић.

Од 11.30 часова планиран је свечани дио скупштине на којем ће се присутнима обратити чланови делегације Тениског савеза Србије, коју ће предводити Јеремић.

Након овог дијела планиране су изјаве за новинаре.Оставите одговор