Скупило се друштво старо: Додик, Херцеговина, пројекти

Предсједник Републике Српске Милорад Додик разговарао је вечерас у Требињу са представницима банкарског сектора и привредницима из овог града о скором почетку реализације најављених пројеката на подручју Источне Херцеговине, које ће финансирати Влада Републике Српске. Међу приоритетима ће, како сазнаје Срна, бити ревитализација магистралног пута Љубиње-Требиње, реконструкција неколико школа на подручју Херцеговине, наставак радова на […]

субота, 27 фебруара, 2016 / 22:11

Предсједник Републике Српске Милорад Додик разговарао је вечерас у Требињу са представницима банкарског сектора и привредницима из овог града о скором почетку реализације најављених пројеката на подручју Источне Херцеговине, које ће финансирати Влада Републике Српске.

Међу приоритетима ће, како сазнаје Срна, бити ревитализација магистралног пута Љубиње-Требиње, реконструкција неколико школа на подручју Херцеговине, наставак радова на пројекту ХЕ Дабар, као и други пројекти од значаја за становништво ове регије.

Додик, који је предсједник СНСД-а, разговарао је данас у Требињу и са руководством Градског одбора ове странке о активностима и актуелној политичкој ситуацији у овом граду. Састанку је присуствовао и генерални секретар СНСД-а Лука Петровић.

На састанку је било ријечи и о кандидату ове политичке партије за градоначелника Требиња, али конкретно име још није саопштено.

Предсједник Републике Српске је током боравка у Требињу посјетио и манастире Дужи и Тврдош, гдје се састао са Његовим преосвештенством владиком захумско-херцеговачким и приморским Григоријем.0 КОМЕНТАРА

  1. E, crkvo , naša necrkvo.

    Došla zla vremena kada necrkva i njeni nepastiri kuluče, harače , sa zločincima i okupatorom se uortačuju…
    I, smiju se , a vrijeme plakanja je.

    Ko iskreno i strasno ljubi svoj narod da li se može nasmijati , i zaplakati, kada taj narod čereči okupator, kada umire od gladi, kada mu djeca djeca u kolonama bježe u izbjeglištvo spašavajući gole živote?

    A, nepastir se kesi , -…. zubi porculanski haračom kupljeni…