Шкребић напушта НДП и улази у СП

Предсједник теслићког одбора НДП Драгутин Шкребић на корак је од напуштања странке Драгана Чавића и преласка у редове Социјалистичке партије. Према тврдњама извора Преса из врха социјалиста, лидер ове партије Петар Ђокић током прошлонедељне посјете теслићкој фирми “Дестилација” разговарао је са Шкребићем о његовом преласку у социјалисте. “Шкребић је у преговорима са Ђокићем о томе […]

среда, 11 новембра, 2015 / 11:20

Предсједник теслићког одбора НДП Драгутин Шкребић на корак је од напуштања странке Драгана Чавића и преласка у редове Социјалистичке партије.

Према тврдњама извора Преса из врха социјалиста, лидер ове партије Петар Ђокић током прошлонедељне посјете теслићкој фирми “Дестилација” разговарао је са Шкребићем о његовом преласку у социјалисте.

“Шкребић је у преговорима са Ђокићем о томе да комплетан одбор НДП-а у Теслићу приступи социјалистима, а то подржава шефица повјереништва СП-а за општински одбор Теслић и посланик ове партије у НСРС Добрила Дринић. Како ствари стоје, Драгутин Шкребић би могао да буде нови шеф теслићких социјалиста, а ту одлуку би могао да објелодани након што његов кадар Душко Стојановић буде званично именован за амбасадора БиХ у Египту”, тврди саговорник “Преса”.

Шкребић је од 2010. до 2014. био народни посланик НДС, која се прикључила НДП. Странка је раније настала издвајањем из СП.

Добрила Дринић потврдила је да би изборна конференција теслићких социјалиста требало да буде одржана 29. новембра, али није потврдила ни демантовала да би Драгутин Шкребић могао да се врати у старо јато.

“Ништа званично вам о томе не могу рећи. Ако нешто буде, знаће се на вријеме, али још нема ништа званично”, каже Дринићева.0 КОМЕНТАРА

 1. Ништа ново.

  Ово само доказује да Република Српска треба да има једну лијеву, једну десну, једну партију центра и зелене.

  Нема успјешног друштва и демократије без идеологије, зар не?

  Све остало је само плод рада тајних служби и лични интерес врхова партијица са приватним БИЗМИСМЕНИМА.

 2. Аласу, како се зове идеологија свако мало трчкарања из партије у партију. Како се зове Шпирићева идеологија која има изгледа све више поборника.

  Нема овдје демократије, ово је џунгла…,

  Које црне тајне службе?
  Па овдје је све огољено до кости. Шта то има више тајновото за тајне службе?
  Можда још „балканске преваре“ или по који Вукелић…,

 3. Koja ti je lijeva, koja desna, a koja centar?
  Za zelenu znam , to su moji iz Kozarca, moji aidovci.

  Sve su to g…. i kučine,, preletači…
  Za mene su pozicione vladajuće stranke čisto, za svoj narod, terorističkoFašističkoGenocidne…, ma kako ih krstili, lijeve , desne ili centralne. To su sile osovine, sile zla…

  Otvoreno rade na ubijanju zemlje i ljudi u njoj, što im je pozizivna strana , ne radi ništa skrivećki, ništa tajno.
  Igraju otvorenih karata, pljačkaju, ruše, ubijaju bijedom stanovništvo. Nažalost, odradili su većinu sebi postavljenih zadataka.
  Srpska je na izdisaju, bolesnik kojem je režim pojeo vitalne organe jače i brže nego najopakiji karcinom.

  Pitanje je dana kada će koMagant obznaniti rezultat , naravno s ushićenjem i ponosom:
  Srpska više ne postoji!
  Pojeli smo je.

 4. славија,

  ти наводиш праксу појединаца и тиме потврђујеш мој коментар.

  Ја знам да су зелени, људи доследни у својој идеји, са својом идеологијом ОДРЖИВОГ РАЗВОЈА потребни свијету, код нас поготово, због злочиначке распродаје природних ресурса,последње шансе за развој производње, те невјероватних климатских промјена(узми само сушу 2013 и поплаве 2014 године).

  Знам такође да у будућем времену ни једна партија било које оријентације, неће добити шансу од народа ако не буде њихов програм заснован на идеји зелених Српске, као и да ће партије које то прихвате као реалност имати шансу, остале ће историја прогутати.

  Прошло је вријеме србовања и приче о национално одговорној политици.

  Није ваљда да тзв.велике политичке партије и њихови врхови више воле овај народ и државу, од рецимо наших школованих мајки и очева у зеленим, људи који су се борили за ову државу, или чији су очеви и најмилији дали живот за стварање Републике Српске?