Шкотска: Излила се ријека Чиваса

Масовно изливање из фабрике за производњу вискија "Чиваса" довело је до ширења карактеристичног мириса у Шкотској кроз канализацију, као и туге љубитеља шкотског вискија, пренио је данас АП. Портпаролка компаније "Чивас браћа" – ЦХБ Џенифер Стивенсон је рекла да та компанија води истрагу везану за изливање "Чиваса". Стивенсонова је одбила да саопшти која је количина […]

петак, март 1, 2013 / 20:35

Масовно изливање из фабрике за производњу вискија "Чиваса" довело је до ширења карактеристичног мириса у Шкотској кроз канализацију, као и туге љубитеља шкотског вискија, пренио је данас АП.

Портпаролка компаније "Чивас браћа" – ЦХБ Џенифер Стивенсон је рекла да та компанија води истрагу везану за изливање "Чиваса".

Стивенсонова је одбила да саопшти која је количина вискија отекла, изјавила је само да је изгубљено мање од 18.000 литара (4.755 галона) вискија, колико је споменуто у извјештајима медија.

Стивенсонова је данас рекла и да не жели да коментарише околности под којима је дошло до изливања, све док компанија не заврши истрагу.Оставите одговор