Сјетимо се Милице Дјетета и других постралих од злочинаца НАТО

Управа Храма Христа Спаситеља и Српско сабрање Баштионик организују молитвено сјећање на жртве НАТО бомбардовања Републике Српске Крајине, Републике Српске и Савезне Републике Југославије.

среда, март 21, 2018 / 07:48

У жељи да сви заједно дамо допринос развоју културе памћења и покажемо да су Срби народ који умије да прашта али и да памти.

Зато је слоган овог помена:

МИ ПАМТИМО!

Субота, 24.03. у 11 часова, Храм Христа Спаситеља, Бањалука.

Молитвени помен за жртве пострадале у НАТО бомбардовању.

Позивнице смо упутили носиоцима републичке и општинске власти, институцијама, установама и организацијама Републике Српске, чији долазак и присуство очекујемо.

Баштионик сам себе Србски сабор, али ми то увијек исправљамо, јер ем није по правопису, ем ће и они ускоро установити колико је глупо и непотребно, те нарушава искључиво јединство и језик српског народа.7 КОМЕНТАРА

 1. Сјећам се Блерове извлакуше на ТВ-у послије убијања српске дјеце. Паметном доста ! Када бих га срео негдје на улици било гдје у било којем граду на свијету, најебо би му се мајке онако по српски, мислим изшакето би то говно док неко не би реаговао, па нек кошта шта кошта !

  1. Ја бих такође разбио њушку и онима који су свој народ, због своје наказне идеологије, довели у ситуацију да их бомбардује 19 земаља.

 2. Pored namernog upiranja prsta u uvek generalno pogresnom pravcu, da se ne zaboravi i ZASTO:
  Bilo bi dobro postavljeno i sledeće pitanje : Da li ste stanovnici Srbije svesni da je sadašnji ministar policije, ivica, debelo odgovoran – ništa manje od miloševića, za to što su vam bombe padale na glavu i kolateralno vas ubijale?
  Ili : šta mislite žitelji Srbije, na čega bi danas ličila Nemačka, da je kojim slučajem recimo,- gebels izbegao kaznu i da je samo nekoliko godina posle hitlera postao ministar policije?
  Ili: dali znate građani, da se u Srbiji nije ništa bitno promenilo, od vremena padanja bombi na glavu i kakvu to opasnost nosi po vašu budućnost, zato što se istim poslom bave, isti oni koji su vam to jednom već priredili?

  1. “Da li ste stanovnici Srbije svesni …“

   “… za to što su vam bombe padale na glavu i kolateralno vas ubijale?“

   “i kakvu to opasnost nosi po vašu budućnost…“

   “isti oni koji su vam to jednom već priredili?“

   За неког ко се представио да живи у БГ мало необићно…

   Зар (В)НАМ бомбе нису падале, зар није у питању (В)НАША будућност, зар (В)НАМ то нису приредили?

   Био је на Фронталовим почецима један коментатор Магнатера са сличним ставовима, стилом писања, али је био много виспренији и није лагао да је Београђанин.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *