07:46 Сад је провјерено: Митрополит Амфилохије се упокојио22:32 Дарко Ристов Ђого: У тренутку када ово пишем митрополит је на респиратору - направите Владу Црне Горе!19:03 Министарство просвјете: Не знамо разлог љутњи, настава на даљину успјешно функционише као и раније18:45 Српска ствар се у ЦГ развија да горе не може: Андрија Мандић уз Медојевића оптужује Кривокапића да је "гласач ДПС"18:42 Ако је и до кампање, превише је: БНТВ се преиграо и Шеранића назвао пудлицом18:00 Град Подгорица даје плац Удружењу грађана Црногорска православна црква17:57 Ана Брнабић вилу Јованке Броз додијелила себи на кориштење17:51 Нови извјештај Савбезу УН у четири поглавља: Резолуција СДС о "грађанској БиХ" највећа унутрашња пријетња Дејтонском мировном споразуму17:46 Рутински и на дистанци: ММФ се код Вишковића распитује за паре које не можемо вратити17:10 Чачак, Чачак, бањолучки рокенрол!

Сјећамо се летећих аутомобила: Футуролог обећава бесмртност 2050. године

Водећи свјетски футуролог Ијан Пирсон тврди да ће сви људи, рођени послије 1970. године, моћи до 2050. да постану бесмртни.

уторак, 27 фебруара, 2018 / 02:33

Инжењер и изумитељ из Ипсвича у Великој Британији сматра да ће генетичко инжењерство и вјештачка интелигенција помоћи човјеку да превазиђе границе свог физичког тијела, преноси „Дејли мејл“.

Преобраћање процеса старења ћелија, лабораторијско узгајање ткива, производња биолошких дијелова тијела, стварање андроидних тијела и нових виртуелних свјетова, као и дигитализација ума тако би могли да нам омогуће вјечни живот.

„Ова опција ће у почетку бити резервисана само за славне и богате, али ће радничка класа моћи да је приушти већ шездесетих година овог вијека. Биће, дакле, доступна свима који тада буду имали 90 година, и мање“, сматра Пирсон.

„Нико у 95. години не би желио да живи вјечно, али ако бисте могли да подмладите тијело и вратите се на старост од 29 или 30 година, можда бисте ипак то и жељели“, закључио је.Коментариши