14:14 Пале, Мркоњић, Бања Лука: МУП РС подносио пријаве о кривичном дјелу "непоступање по здравственим прописима за вријеме епидемије"14:06 Бијељина добила новог прволигаша, Мићо части са 5.000 КМ13:41 Паралелна стварност и у ваше име: Џаферовић пише предсједнику Азербејџана и криви Јермене13:13 Јавио се спонзор: Ердоган каже да је вријеме за окончање јерменске окупације13:07 Њујорк Тајмс напада Трампа да није платио порез 10 година, он каже да су фејкњузери13:03 Министарство одбране Азербејџана пријети Јерменији "одговарајућом акцијом одмазде"12:53 Непрактичност азбукоубиства: Б или В?12:43 Дарко Ристов Ђого: Још двије цртице о Српству, небесима, етносу, етосу и Црној Гори12:35 Гради се нови мост у Рачи: Михајловићка и Поповић једини поменули Српску12:19 Коначно неко: Милош Ковић поднио пријаву против Николе Самарџића због одобравања геноцида над Србима

Сирија: Фајлах ал Шам одбија мировни споразум

Побуњеници групе „Фајлах ел Шам“ негирали су извјештаје о повлачењу војника и тешког наоружања из демилитаризоване зоне у сиријском Идлибу, коју су успоставиле Турска и Русија.

понедељак, 1 октобра, 2018 / 08:57

„Оно што се писало о повлачењу из демилитаризоване зоне је лаж“, изјавио је синоћ за Ројтерс лидер групе шеик Омар Хузиефа.

Командант Националног фронта за ослобођење Абдул Салам Абдул Разак изјавио је да је јуче посјетио фронт у руралном подручју покрајине Алеп и да се ситуација на терену није промијенила.

„За сада се ништа није догодило на фронтовима. Већина тешког наоружања ионако није на првим линијама фронта“, рекао је Разак.

Сиријска опсерваторија за људска права јуче је саопштила да ће ова милитантна група бити прва која ће се повући из безбједносне зоне у Идлибу.

„Фајлах ел шам“ дио је побуњеничке Слободне сиријске војске коју подржава Турска.Оставите одговор