14:14 Пале, Мркоњић, Бања Лука: МУП РС подносио пријаве о кривичном дјелу "непоступање по здравственим прописима за вријеме епидемије"14:06 Бијељина добила новог прволигаша, Мићо части са 5.000 КМ13:41 Паралелна стварност и у ваше име: Џаферовић пише предсједнику Азербејџана и криви Јермене13:13 Јавио се спонзор: Ердоган каже да је вријеме за окончање јерменске окупације13:07 Њујорк Тајмс напада Трампа да није платио порез 10 година, он каже да су фејкњузери13:03 Министарство одбране Азербејџана пријети Јерменији "одговарајућом акцијом одмазде"12:53 Непрактичност азбукоубиства: Б или В?12:43 Дарко Ристов Ђого: Још двије цртице о Српству, небесима, етносу, етосу и Црној Гори12:35 Гради се нови мост у Рачи: Михајловићка и Поповић једини поменули Српску12:19 Коначно неко: Милош Ковић поднио пријаву против Николе Самарџића због одобравања геноцида над Србима

Шиптари из „Сјеверне Македоније“ неће Радета Булатовића

Алијанса за Албанце у Македонији успротивила се да на мјесто амбасадора Србије у Скопљу буде именован бивши директор БИА Раде Булатовић. Није забиљежено да је Раде из Кијева изјавио да је БЈР Македонија „Јужно Косово“.

субота, 23 јуна, 2018 / 19:56

„Позивамо премијера Зорана Заева, председника државе, министра спољних послова и председника Собрања да предузму неопходне мере да се не би прихватила провокација без претходног објелодањивања улоге запосленог у српској амбасади који је био дио групе која је насилно ушла у Собрање 27. априла 2017. године“, навели су из Алијансе.

Ова парламентарна странка подсјећа да су том приликом повријеђен њихов предсједник Зијадин Села, као и садашњи премијер Зоран Заев.

Македонски медији су јавили да ће за амбасадора Србије у Скопљу шеф српске дипломатије Ивица Дачић именовати Булатовића који је тренутно на функцији амбасадора Србије у Украјини.Оставите одговор