СИПА ухапсила Горана Сарића

Генерал полиције Републике Српске, Горан Сарић, ухапшен је јутрос у Бијељини, сазнаје Срна у изворима Агенције за истраге и заштиту. Припадници Сипе одвели су Сарића из његовог стана јутрос око 10 часова. Сарић је у рату био командант Специјалне јединице МУП-а Српске. Припадници Агенције за истраге и заштиту БиХ данас су на подручју Бијељине лишили […]

среда, 2 новембра, 2011 / 12:06

Генерал полиције Републике Српске, Горан Сарић, ухапшен је јутрос у Бијељини, сазнаје Срна у изворима Агенције за истраге и заштиту.

Припадници Сипе одвели су Сарића из његовог стана јутрос око 10 часова.
Сарић је у рату био командант Специјалне јединице МУП-а Српске.

Припадници Агенције за истраге и заштиту БиХ данас су на подручју Бијељине лишили слободе једно лице осумњичено за ратни злочин, потврдила је Срни портпарол Сипе Жељка Кујунџија.

Она није открила идентитет ухапшеног и најавила да ће више информнација о овом случају бити саопштено током дана.0 КОМЕНТАРА

 1. Pohapseni su vojni generali a sada nazalost i policijski.Iz pouzdanih izvora znam da ce se odgovornost traziti do komandira voda.Evo sad se ipostavilo da je pametno bilo biti dezerter i ratni profiter,em nemas odgovornosti em si se obogatio na tudjoj muci.Prakticno pitanje,kome bi ovi sada vladali da nije bilo ovih prvih, a sada ce trunuti po zatvorima.Da sam znao da ce ovakva bagra i banda kriminalaca vladati RS bio bih na suprotnoj strani kaoi Jovo Divjak.Da sam bio sa njima barem bi me pitali jesam li gladan i odcega placam obaveze a sedam godina na birou i cetiri godine u rovu.To se zove briga za borce koji su stvorili RS.

 2. Власт БиХ неформирана, ипак функционише кад треба неког Србина ухапсити, јбг сви пунољетни из 1992 Срби су на разним потјерницама сипа, оса, аида,…колико тих криминалних служби има у овој вукојебини од државе?
  Ко командује тим говнима од служби? Док муџахедини слободно носе оружје по граду и пуцају ко на свадби, ови се баве хапшењем људи за измишљена „етничка чишћења“ Пољина 1992..јбт сунце, право питање је да ли је било једна или двије муслиманске куће на цијелим Пољинама?

 3. „Ко командује тим говнима од служби?“

  Сипом командује професор географије из Јајца Мирко Лујић, али му је жена Нермина или Нермана или тако некако…

  Он је по националности „послушник“… Нисам сигуран да би у нормалним условима био у рангу десетара…

 4. Сад само да знамо за сљедеће прангијање:
  Ниједног од мунџоса не заробљавати!!! Све по кратком поступку! Ако га држиш у центру за размјену, или ако чека визу за исељење у трећу земљу, или га заробиш у борби или га набијеш на неомашћен колац… Све исти курац, они те једнако третирају, уколико их наравно не побијеш толико да им не пада на памет ЗАЈЕДНИЧКИ СУЖИВОТ!!!x-(x-(x-(