Симеоне сања тандем у Атлетику: Фалкао је још ту, Фернандо врати се!

Атлетико Мадрид ће у јуну покушати да направи тим који ће се сљедеће сезоне равноправно борити са Барселоном и Реалом за титулу првака. Да би се то остварило потребно је прво задржати Радамела Флкаоа, а потом и довести адекватна појачања. Прво на списку "јорганџија" је Фернандо Торес. Тим са "Висенте Калдерона" жели да у јуну […]

субота, 23 марта, 2013 / 20:49

Атлетико Мадрид ће у јуну покушати да направи тим који ће се сљедеће сезоне равноправно борити са Барселоном и Реалом за титулу првака.

Да би се то остварило потребно је прво задржати Радамела Флкаоа, а потом и довести адекватна појачања. Прво на списку "јорганџија" је Фернандо Торес. Тим са "Висенте Калдерона" жели да у јуну у своје редове врати "Ел Ниња".

– Волио бих да се Фернандо Торес врати у Атлетико. Међутим, он је сада члан Челсија, а нама не преостаје ништа друго него да сачекамо јун. За Тореса би повратак у Мадрид био пун погодак. Одлично зна историју клуба. Он је легенда и миљеник навијача. Покушаћемо да га вратимо кући – рекао је Симеоне.

По ко зна који пут Аргентинац се осврнуо и на могући одлазак Фалкаоа из Атлетика.

– Нисам ничији агент и не могу да кажем ко жели да иде, а ко не. Колумбијцу сам захвалан за све што је учинио за нас. Док је овде за нас нема зиме, а шта ће бити у јуну нико не зна – истакао је Симеоне.Оставите одговор