Си-ен-ен метнуо Путина међу џихадисте па се извинио

Америчка ТВ станица ЦНН упутила је извињење руском предсједнику Владимиру Путину због појављивања његове слике током прилога о Џихадисти Џону. Како наводи руска агенција Спутњик, ЦНН се извинио руском предсједнику због тога што га је довео у везу са Џихадистом Џоном, Британцем за којег се сумња да је погубио велики број људи које је заробила […]

петак, фебруар 27, 2015 / 17:01

Америчка ТВ станица ЦНН упутила је извињење руском предсједнику Владимиру Путину због појављивања његове слике током прилога о Џихадисти Џону.

Како наводи руска агенција Спутњик, ЦНН се извинио руском предсједнику због тога што га је довео у везу са Џихадистом Џоном, Британцем за којег се сумња да је погубио велики број људи које је заробила Исламска држава.

У четвртом минуту извјештаја новинара Макса Фостера, из редакције ЦНН у Лондону, о идентитету Џихадисте Џона, фотографија која је пратила прилог, а на којој се налазио маскирани човјек са ножем у руци, изненада је замијењена сликом предсједника Владимира Путина.

ЦНН је саопштио да је у питању била грешка техничке природе.

"Усљед грешке видео-сервера током емитовања данашњих вијести, фотографија Владимира Путина, коју смо припремили за наш наредни прилог, изненада се појавила на екрану. Извињавамо се због те грешке", рекао је портпарол канала.Оставите одговор