21:03 Пламен зажган - почеле 32. љетне олимпијске игре у Токију21:00 Србија избацила листу земаља из којих се може ући са потврдом о вакцинацији + 70.000 евра за злато у Токију20:10 Кремљ против ОХР: Инцидент јасно потврђује потребу укидања страног старатељства20:06 Нисмо се тако договорили: Талибани се буне што их Американци бомбардују19:47 Ово се зове чојство и јунаштво: Милан Благојевић због Инцковог наметања закона поднио оставку на судијску функцију15:47 Суверениста Џафи поздравља одлуку страног тутора, а у саопштењу уз "геноцид" уопште не помиње Сребреницу15:41 ПДП: "Инцкова одлука изазват ће додатне тензије и бити кориштена за политичке обрачуне"15:35 Шаровић: Штета што у СБ УН није прошла иницијатива Кине и Русије за укидање ОХР15:19 УС позива на заједничку реакцију свих странака из Српске против Инцка15:12 Ђокић: Инцко се требао бавити извјештајем независне комисије

Сезона није готова: Маска за надлактицу

Модна сезона Прољеће/Љето 2020. још траје. Нико више са пажњом не слуша извјештаје о зараженима и излијеченима од вируса корона, али је утицај на стил одијевања остао.

четвртак, 11 јуна, 2020 / 09:55

На начин показан на фотографији, можете практично чувати маску, а да је заштитите од гужвања или прљања. Исто тако је врло згодно можете аплицирати на лабрњу, када вам затреба за улазак у продавницу, банку или неки други затворени простор, који из епидемиолошки непознатих разлога има другачија правила него, рецимо, кафане или ресторани.

Логика и наука, и онако нису пуно битне када је мода у питању. Гдје те двије ствари стају, постаје Фронтал.РС као модни лајфстајл магазин.