Шешић о обрачуну два ромска оркестра

Обрачун који се синоћ догодио у центру Бање Луке само је наставак догађаја који воде ка једном једином закључку – Бања Лука више није сигуран град, рекао је данас посланик Српске демократске странке у Народној скупштини Републике Српске Давор Шешић.

понедељак, 7 маја, 2018 / 22:18

„Обрачун се догодио у центру града, у близини Народне скупштине РС и Палате Републике, у близини највећег хотела у Бањој Луци и у близини многобројних кафића. Зар је то безбједност којом се у посљедњих мјесец и по дана хвали власт? Сви обрачуни и напади који су се у посљедњих 45 дана десили, догодили су се у самом центру града, а то значи да нико више није сигуран и да родитељи са страхом шаљу дјецу и у најобичнију шетњу“ – рекао је Шешић.

Шешић је казао да су многобројни обрачуни, напади и неразјашњени случајеви у Бања Луци од којих је последњи синоћње пушкарање у центру Бања Луке знак да је упаљен „црвени аларм“ у највећем граду Републике Српске када је у питању безбједност.

„Ако посматрамо хронолошки ово је већ шести инцидент у Бања Луци у последњих неколико мјесеци. Бомбашки напади и напади зољом, пушкарање у строгом центру града, сумњива смрт младића Давида Драгиччевића узнемирили су грађане Бања Луке, која је некад била миран град“ – истакао је Шешић

Шешић је још једном позвао све надлежне институције да не гурају главу у пијесак пред безбједносним изазовима већ да ураде све на расвјетљавању свих догађаја у последњих неколико мјесеци који су значајно угрозили безбједност грађана Бања Луке.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *