Шешељ оперисан и осјећа се лоше

Предсједник Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ поново је оперисан у болници изван Хашког трибунала јер дефибрилатор, који му је уграђен почетком јануара, није био исправан, саопштила је данас та странка. Шешељу је уграђен исти апарат коме су замењене електроде, а љекари тврде да апарат сада добро ради, кажу у СРС. Како наводе у овој […]

субота, 10 марта, 2012 / 17:43

Предсједник Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ поново је оперисан у болници изван Хашког трибунала јер дефибрилатор, који му је уграђен почетком јануара, није био исправан, саопштила је данас та странка.

Шешељу је уграђен исти апарат коме су замењене електроде, а љекари тврде да апарат сада добро ради, кажу у СРС.

Како наводе у овој странци, председник СРС се и даље осјећа лоше и не примећује никакво побољшање, али упркос овој чињеници, најављено је да ће Шешељ већ у току дана бити враћен у притворску јединицу Хашког трибунала.

Радикали сматрају да је ово скандалозно, имајући у виду искуство након претходне операције, када је Шешељ свакодневно пребациван у болницу јер му се нагло погоршавало стање, наводи се у саопштењу.

Лидеру радикала је у јануару уграђен дефибрилатор, али он је јуче, како су навели радикали, поново пребачен у болницу јер му се погоршало здравствено стање.

Хашки трибунал је потврдио да је Шешељ пребачен из притворске јединице у болницу и да је отказано изношење његове завршне речи, које је било заказано за понедељак и уторак, у главном поступку који се против њега води у том суду.

Шешељу се суди за ратне злочине почињене на простору Хрватске, Војводине и БиХ 1991. до 1993. године.Оставите одговор