Шемсудин Мехмедовић: Да ли нам ЕУ спрема Кипарски модел?

Посланик СДА у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Шемсудин Мехмедовић, изнио је на свом Фејсбук профилу нове постулате политике са Башчаршије, које Фронтал.РС пресловљава на српско писмо.

среда, 22 децембра, 2021 / 11:39

Само са УСА и УК водити преговоре. Не преговарати са ЕУ. ЕУ нас је на исти нацин продала 1992. и испоручила геноцидашима и УЗП-у. Милановић је очито трбухозборац ЕУ која је са овим саму себе избацила из преговора.
Бриселски државни удар у БиХ.

Након овог ништа више неће бити исто: ЕУ је преко свог комесара за проширење, договарала државни удар у БиХ.

Тужилаштво БиХ води истрагу око рушења уставно-правног поретка кроз Закључке НСРС. То није довољно!
Јавност треба прислити Тужилаштво БиХ да покрену истрагу против дужносника Брисела и ЕУ, Оливер Вархелеyа, Јонатана Саттлера и осталих укључених у овоај сраман чин против Босне и Херцеговине. Ништа мање нису одговорни за државни удар од Додика.

Позивам политичке странке у БиХ да прекину све контакте са ЕУ док ЕЦ и Вијеће Европе не дају свој став о овоме.

Позивам политичке странке да Вархелеyа и Саттлера прогласе непожељним особама и затраже затварање Канцеларије ЕУ у БиХ до окончања истраге у Бриселу или смјене бриселских диполомата упетљаних у рушење уставно-правног поретка у БиХ. Позивам пријатеље БиХ у ЕУ Парламенту да покрену опозив оних који су учествовали у овом нечасном чину.

Позивам све политичке странке да прекину све контакте са дужносницима ЕУ до коначног изјашњавања Брисела.

Позивам Европсски парламент на посебно засједање у вези државног удара којег је ЕУ спроводила са Додиком у БиХ.

Након оспоравања НАТО пута Босне, сада је упитан и ЕУ пут наше земље, ако су спремни да нас доведу у модел Кипра, и евентуално прихвате у чланство ЕУ један дио БиХ.

Сада су пале све маске и поптуно је јасно одакле Додик и Човић, Загреб и Београд црпе сву политичку снагу. Ово није игра ни Драгана ни Милорада, већ ЕУ.Оставите одговор