Семберија транспорт укида линију за Тузлу, због \’\’дивљих\’\’ таксиста

Директор "Семберија транспорта" Пантелија Митровић рекао је Срни да ће једина линија овог аутопревозника за Тузлу највјероватније бити укинута већ од првог јануара. Узрок укидања линије је смањен број путника због појаве великог броја "дивљих" таксиста који, како каже Митровић, оперишу од Бијељине ка Зворнику, Тузли и Брчком. "Ми смо у посљедње три године обуставили […]

понедељак, 19 децембра, 2011 / 19:23

Директор "Семберија транспорта" Пантелија Митровић рекао је Срни да ће једина линија овог аутопревозника за Тузлу највјероватније бити укинута већ од првог јануара.

Узрок укидања линије је смањен број путника због појаве великог броја "дивљих" таксиста који, како каже Митровић, оперишу од Бијељине ка Зворнику, Тузли и Брчком.

"Ми смо у посљедње три године обуставили линије за Зеницу и за Бугојно. Тренутно имамо само један полазак дневно за Тузлу, а прије годину дана смо имали пет", додао је Митровић.

Он је рекао да линија Бијељина – Угљевик опстаје само захваљујући ученицима те да тренутно једино превоз ученика и међународни превоз одржавају предузеће "Семберија транспорт" у животу.

АД "Семберија транспорт" обавља сав градски и приградски превоз на подручју општине Бијељина, а у власништву предузећа је и аутобуска станица у центру града. /крај/пд/дк