Седмочасовна блокада Русије данас да Јутјубу

Канал Русија данас (Russia Today) је био блокиран више од седам сати на Ју тјубу под изговором "многобројних и озбиљних нарушавања политике Ју тјубу", саопштила је данас служба за информисање RT. Представници Гугла, коме припада Јутјуб, су касније рекли да се радило о техничком проблему, ипак, прес служба ТВ канала, напомиње да су многобројни гледаоци […]

понедељак, 19 марта, 2012 / 15:26

Канал Русија данас (Russia Today) је био блокиран више од седам сати на Ју тјубу под изговором "многобројних и озбиљних нарушавања политике Ју тјубу", саопштила је данас служба за информисање RT.

Представници Гугла, коме припада Јутјуб, су касније рекли да се радило о техничком проблему, ипак, прес служба ТВ канала, напомиње да су многобројни гледаоци ТВ канала повезали блокаду са репортажама грубог растјеривања демонстраната покрета „Заузми Вол стрит“.

„Надам да то није тако, и да је била једноставно техничка грешка. Драго нам је да се ситуација поправила. И даље се надамо наставку сарадње са компанијом Гугл“, – рекла је главна уредница RT Маргарита Симоњан.