Седмица комедије – ЗАВИСТ (ENVY)

Прича о средовјечним људима. На завршецима конкретних мотива, вади се на шалу. Претјерамо у подбадању ко од комшија има више пара, и онда увреду разблажимо церекањем. Вапурајзер (VaPOOriser) је врло маркетиншки интелигентан назив за немогућу ствар. Полазну основу за тренутак постанка и опстанка смијеха. Сиромашнији и неспособнији од двоје пријатеља, добије идеју да направи спреј. […]

петак, август 5, 2011 / 05:22

Прича о средовјечним људима. На завршецима конкретних мотива, вади се на шалу. Претјерамо у подбадању ко од комшија има више пара, и онда увреду разблажимо церекањем.

Вапурајзер (VaPOOriser) је врло маркетиншки интелигентан назив за немогућу ствар. Полазну основу за тренутак постанка и опстанка смијеха. Сиромашнији и неспособнији од двоје пријатеља, добије идеју да направи спреј. Којим се попрска псеће говно у парку, и одмах ишчезне.

Најврједнија ствар је сама та идеја. Комшија је позиван у партнерство, али је то као и сваки здрав човјек одбио. А сусјед успије, па му измакне огромно богатство. За улог од само 2.000$.

Тај надреалистичан приступ, издваја ову комедију од других. У којем реалан ум оца нормалне породице, бива подвргнут највећем могућем ишчашењу.

Радња није нешто претјерано занимљива, јер се врти у клишеу каскадних несрећних случајева. Који добијају кривично материјалан облик. Сабијен у осуду: крио си од свог пријатеља!?!

На крају се све сретно завршава, тиме што и до сада запостављеном пада напамет идеја. Глупа је, али и ми смо до сада закорачили у то телешоп лудило.

Позовите одмах!

 

(Редитељ: Бери Левинсон; Улоге: Бен Стилер, Џек Блек, Ракел Веиш)Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *