Седмица 2. наставака: ПРЕТСКАЗАЊЕ 2 (DAMIEN OMEN II)

По овом би се могао правити приручник: На који начин устројити још један филм, са редном ознаком 2. Гола матрица. Матори научник у Израелу налази свједочанство о доласку антихриста. На фресци види слику Демијана, исувише хиперреалистички начињену за доба којем се приписује. То га стаје главе, али не јер је умро од смијеха на ту […]

уторак, јун 14, 2011 / 07:33

По овом би се могао правити приручник: На који начин устројити још један филм, са редном ознаком 2. Гола матрица.

Матори научник у Израелу налази свједочанство о доласку антихриста. На фресци види слику Демијана, исувише хиперреалистички начињену за доба којем се приписује. То га стаје главе, али не јер је умро од смијеха на ту кичерицу. Жив је затрпан на улазу у катакомбу, пошто га је спазила врана.

Даље се све одвија на истовјетан начин. Ко год се успротиви Демијану, завршава смртнослучајно. Почев од старе бабе, која пријети измјеном тестамента уколико Марка и Демијана не испишу из војне академије, и пошаљу их у одвојене школе.

Послије неколико стравичних убистава, долази до коначне акције. У којој умјесто Демијановог оца-очуха из првог наставка, овај пут старатељ схвата да је у питању дечко-ђаво. Наравно, поново је и прекасно.

Демијанче остаје живо. Стричева жена Ана, која га све вријеме штити и брани, пробада свог мужа. Признајући да је одувијек припадала Демијану.

Ма, перверзија жива… Сем што служи за припрему трећег, нагласак је бачен на растућу моћ мултинационалних компанија и Војске САД.

 

(Редитељ: Дон Тејлор; Улоге: Џонатан Скот-Тејлор, Вилијам Холден)Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *