СДС тражи ванредну сједницу због Драгичевића и зоље

Српска демократска странка позива градске власти Бања Луке да закажу хитну вандредну сједницу Скупштине Града због озбиљно нарушене безбједносне ситуације у главном граду која је потпуно измакла контроли.

субота, март 31, 2018 / 18:42

Од руководства МУП-а Републике Српске, такође, очекујемо да хитно расвијетле сва убиства од оног Милана Вукелића до последњег – убиства Давида Драгичевића, као и да јавност обавијести ко је и по чијем налогу испалио зољу на пословну зграду, или да поднесу оставке и своје позиције препусте људима који неће угрожавати безбједност грађана Републике Српске.

Страшно је да једна држава није у стању заштитити дјецу, и да мајке и очеви Давида Драдичевића, Николе Ђуровића, Владимира Цвијића немају право на истину – ко им је узео дјецу. Они су били само дјеца. Њихове смрти свим младим шаљу поруку да су овдје тек глинени голубови, без сигурне будућности.

Застрашујуће је, и крајње забрињавајуће, да у срцу главног града неко испали зољу у пословну зграду, која је врло лако могла завршити и у неком другом објекту и однијети људске животе, а да данас на ногама нису сви носиоци власти. Овакав терористички чин није виђен на тлу региона и Европе. Нажалост, он говори да је безбједност свих у Републици Српској озбиљно угрожена јер су кланови кренули у борбу за последње мрвице мафијашког плијена. Зар народ у Српској треба да гине због њиховог новца?3 КОМЕНТАРА

  1. “Овакав терористички чин није виђен на тлу региона и Европе.“

    Ови су заиста пролупали.

  2. За СДС је једна зоља у празну зграду такав терористичи акт, невиђен у региону и Европи.

    Ни акт тероризма у Бугојну и Зворнику, ни мартовски погром на Косову, ни исламистички напади у Мадриду, Лондону, Москви, Паризу, Минхену … за СДС нису равни овој зољи.

    Изгубили су мјеру.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *