СДС сковао име: Тихиликс, тачка на којој не смије да се ћути

Српска демократска странка сматра да након афере назване "Тихиликс” нико нема право да ћути у вези са дешавањима око тзв. земљишне мафије, али и других ствари. Тужилаштво, очигледно, није у стању да ради свој посао и до 2014.године и доласка неких нових снага на власт вјероватно нећемо сазнати пуну истину о ономе што се дешавало […]

недеља, 13 октобра, 2013 / 15:03

Српска демократска странка сматра да након афере назване "Тихиликс” нико нема право да ћути у вези са дешавањима око тзв. земљишне мафије, али и других ствари.

Тужилаштво, очигледно, није у стању да ради свој посао и до 2014.године и доласка неких нових снага на власт вјероватно нећемо сазнати пуну истину о ономе што се дешавало у Републичкој управи за геодетске и имовинско-правне односе.

Српска у неколико слика или Пали кућу, Глигорић је своју запалио!

Сада је потпуно јасно шта су значиле ријечи републичког тужиоца који је својевремено рекао да нема политичку подршку за рад, подсјећају у Српској демократској странци. Реакција предсједника Републике Српске и СНСД-а, Милорада Додика, у којој он релативизује и минимизира Глигорићеве тврдње, јасно се пресликала и на реакцију тужилаштва који, очигледно, немају намјеру да поступају по Глигорићевим оптужбама, каже Огњен Тадић.

Тихомир Глигорић: Праведник, покајник, или свједок сарадник

Српска демократска странка спрема и низ пројеката из области правосуђа, а један од тих пројеката је приједлог измјена Изборног закона БиХ, по којем, ако остане овакав какав је, неће догодине ни бити могуће одржати изборе. Измјене се односе на састав изборних једница. Осим тога,у СДС-овом Одбору за правосуђе сматрају да је рјешење Уставног суда Републике Српске о покретању оцјене уставности Закона о посебном начину измирења пореског дуга потврда оправданости сумњи те странке у предложено законско рјешење.

Чега се паметан стиди, Глигорић се додичи

Нема сумње да се предизборна кампања владајуће странке захуктала, а позирање предсједника Милорада Додика на наводној радној акцији на Тјентишту говори да се иза тога крије добар маркетиншки тим, наводе у СДС. Истичу да немају ништа против омладинских акција које су некада биле врло користан облик друштвеног ангажмана, али да је евидентно да су многи омладинци тамо били изманипулисани и искоришећни у сврху промоције СНСД-а.

Глигорић сакрио милионску тужбу против геодетске управе0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор