СДС се бави Шеранићем, а фотографисала су се бар још два министра и један директор УКЦ БЛ

Одбор за здравство СДС каже како је Шеранић
"једном фотографијом обесмисилио напоре здравствених радника", али извјесна Силвана Марић је направила и објавила селфи са бар још два министра и Владом Ђајићем, а те фотографије су прошле испод радара ове странке.

недеља, 22 августа, 2021 / 20:32

Да ли је Ален Шеранић издвојен јер је међу популарнијим мистрима у влади Радована Вишковића, или просто да га се стави у кадар са силиконским уснама, али СДС је изабрао да му каже сљедеће:

Искреност у политици је резултат снаге а лицемјерје је резултат слабости. Фотографије министра Шеранића са страначког скупа на Козари и његова промоција бриге за јавно здравље грађана једино се може назвати лицемјерјем најгоре  врсте.

Јуче је својим присуством и ревносним сликањем на Козари министар Шеранић досад најснажније погазио струку и обесмислио све напоре наших здравствених радника који мјесецима изгарају у борби са вирусом корона.

Када се пламен вируса корона током јесени рашири и када вам министар Шеранић почне дијелити моралне лекције о "неодговорности грађана", буде упозоравао на крах здравственог система и држао придике о мјерама социјалне дистанце – пошаљите му слике раздраганих осмјеха са Козаре из августа мјесеца као одговор. Знајте да ми хоћемо!