СДС позива Додика на детектор лажи

Српска демократска странка позива Милорада Додика да се подвргне полиграфу и да извјештај с полиграфа буде доступан јавности. Количина лажи коју је изустио у протекла 24 сата је потпуно загадила медијски простор Републике Српске.

петак, јун 29, 2018 / 18:04

Имајући у виду чињеницу да је господин Говедарица јуче био заједно са госпођом Цвијановић, господином Иванићем и другим званичницима Републике Српске у Мркоњић граду на прослави Видовдана, крсне славе Војске Републике Српске, прекјуче је био у Горњој Слатини код Шамца, а дан прије у посјети Координацији Срба у Мостару, а имајући у виду чињеницу да опозиција нема хеликоптер на располагању а исто тако да ниједна амбасада није смјештена ни у Бања Луци, а ни у поменутим градовима, господин Говедарица, никако није могао да буде присутан у амбасадама и да разговара са амбасадорима, како господин Додик каже.

Позивамо предсједника Додика да се почне бавити својим послом, да престане да дијели људе на патриоте и издајнике, јер на тај начин дугорочно угрожава Републику Српску. А сљедећи пут кад буде измишљао нешто ново, нека проба да смисли нешто за штаје постојала реална могућност да се деси.

Позивамо га да објави све разговоре господина Говедарице у свим амбасадама, како је и рекао да ће урадити.24 КОМЕНТАРА

 1. Можда би детектор био потребнији Иванићу.

  Чуј му приче:

  “Bila je zakazana sjednica Predsjedništva, kad je Izedbegović shvatio da nema većinu napustio je sjednicu, I sjednica je prekinuta. Drugi koji je napustio sjednicu je Čović. Dakle Čović nije glasao, a Dodik tvrdi da jeste”, kaže Ivanić i dodaje:

  “Dodik ili ne zna pa onda priča bez osnove ili sam izmišlja i ubjeđuje se u vlastite laži. Rezultat mojih aktivnosti jeste da je Međunarodni sud pravde odbio zahtjev kao nelegitiman, pisao sam pisma, imao komunikaciju za koju Dodik ne zna, i ne treba da zna jer da je znao vjerovatno bi sve to upropastio. Zato su RS i srpski narod ostvarili značajnu pobjedu na međunarodnom planu.”

  Па господине Иванићу, сами признајете да је Изетбеговић схватио да није имао већину. Па нисмо ваљда дебили да не можемо да схватимо да је Изетбеговић схватио да нема већину када је видио да је Човић напустио сједницу. Да је Човић хтио да стане на страну Изетбеговића могао је остати на сједници и подржати Изетбеговића.
  А није.

  Како захтјев за ревизију тужбе није имао већину у предсједништву он је одбијен.
  Да је Човић стао на Изетбеговићеву страну захтјев би био прихваћен и сада би се водио процес против Србије.

  Још само реци да ли је за такав Човићев став заслужан твој или Додиков политички однос са Човићем?

  Не могу да вјерујем да је Иванић, као доста паметнији од будалетина из СДС-а, дао овакву кретенску изјаву.

 2. Па да се прегрије и изгори детектор!

  „Позивамо предсједника Додика да се ПОЧНЕ бавити својим послом“…
  ……………………
  да ли сте ви нормални?!

  1. На шта спаде странка у којој су некад главну ријеч водили шекспиролог Кољевић, пјесник Караџић, пјесник Ного, професори Максимовић и Буха, писац Тохољ и многи други којима сам могао и налазио хиљаде мана, али неписменост коју је тешко наћи и у основној школи, нисам.

   1. „Позивамо предсједника Додика да се ПОЧНЕ бавити својим послом“…
    ……………………
    да ли сте ви нормални?!…ПризИвате ђавла,._На Џавла се Иде КРСТОМ- А НЕ призива ГА се након 15 ђАвољових година на нови ПОЧЕТАК…,

 3. @Симо П. Ороз 5. јула 2018. у 09:06
  Ajd’ ba Simo Horozovicu, ti si nas, rajinski čovjek. I za ABiH (nase) si raratovao protiv Vlaha. što sad, bolan, toliko braniš Dodika, prijatelja od našeg Baketa kad se Baja sam znade braniti? Vidiš li, bolan, kako Dodo mlati sa poslanicima skupštine vašeg entiteta. Više radi za nas i svog prijatelja blajburgovca iz Mostara nego za Srbe. Zar ne vidiš, to što svi vide?

  Po tvom čudjenju „На шта спаде странка у којој су некад главну ријеч водили шекспиролог Кољевић, пјесник Караџић, пјесник Ного, професори Максимовић и Буха, писац Тохољ и многи други којима сам могао и налазио хиљаде мана, али неписменост коју је тешко наћи и у основној школи, нисам.“ moglo bi se zaključiti da ti sa svojom osnovnom školom šiješ gore pobrojane doktore i profesore “ којима си могао и налазио хиљаде мана“. Nije li to malo pretenciozno balvane jedan, ušljivi!

 4. Немојте Додика на полиграф ! Сјебаће људима машину ! Закоценуће им се детектор. А знате, да нисмо при парама, да купујемо нову опрему.

   1. Možda si i ti Simo Horozoviću ratujući u ABiH postao furundžija. Mudžahedini ili kolju ili siluju. To ne treba da ti smeta. Takvih je puna Evropska Unija. Dao si pakšu, ali si bar spasio glavu i sada uživaš u boračkoj penziji kao svaki muslimanski patriota. Frontal je tvoj politički poligon gdje pokušavaš da se nadmećeš sa pametnijim od sebe. Bolje ti je da se držiš Dodika i da ga hvališ i po svom običaju ližeš mu dupe.

  1. Treba Simu Horozovića na detektor laži, pa da nam ispriča koliki mu je borački dodatak za ratno učešće u ABiH. Mnogi naši muslimanski borci koji su se časno, rame uz rame, borili sa našom braćom nudžahedinima protiv četnika, pa nemaju borački dodatak, ali nemaju ni mudžahedini.

   1. Фурунџија,

    зар си толико отишао у хелаћ?

    Сви ти се смију…

  1. Кретену,

   сви знају да си ти био горепотписани Мурат.

   Те форе више ни дјеца не раде.

   Свашта ћеш ти урадити само да избјегнеш одговор у вези Стевандића.

 5. Ти си Дражо љекар, имаш ли неког колегу да је специјализовао психијатрију да препоручиш Сими. Мислим, није заслужио, али што би муслимани рекли, севап је.

 6. Ау,

  што један другог подржава.
  Баш се питам хоће ли та љубав бити дужа од љубави Дражен-Стевандић?

 7. Мој најбољи колега је специјализирао психијатрију, али орозу.ба је од медикамената бољи лијек један волеј у тртицу. Не знам колики се сада дружи са флашом, али људски бих му помогао, без обзира што је слаб чо’ек.

  Ороз.ба можда и није толика свиња како нам се чини, већ можда само превише уноси емоције у политику, па тако мисли ако је он у љубави био са Сребровом и Изетбеговићем након што се Караџић повукао на Пале, да и други тако љубују.

  Не смије ниједну да зуцне против У споменика у Плехану. 😉

 8. Мој став о усташама, партизанима и четницима је познат те нема потребе да га понављам, али мислим да има потребе да поновим свој став о Ненаду Стевандићу.

  Лош човјек, курва-политичар, није ратни злочинац.

  Све супротно од онога што је некад и сад мислио о њему Дражен, познатији у народу као Фурунџија.

 9. Фурунџија невјешто убацује неки усташки споменик за који први пут чујем и тражи са се о томе изјасним.

  Ево изјашњавам се:

  Треба га срушити ако је усташки и одговорне за његово подизање кривично гонити.
  А ако није усташки, а нема дозволу надлежних органа за његово подизање и тада га треба срушити.

  Ево ја се изјасних, сад чекамо хоће ли се Фурунџија изјаснити и рећи да ли је Борислав Радовановић лагао у вези Стевандића.

 10. drazen78bl 7. јула 2018. у 01:04

  “Мој најбољи колега је специјализирао психијатрију, али орозу.ба је од медикамената бољи лијек један волеј у тртицу.“

  Опа,
  дошло се и до пријетњи физичким насиљем…

  Тако то бива кад се остане без силе аргумената, па се пређе на аргумент силе.

  1. Simo Horozovicu, nije to prijetnja fizickim nasiljem. Kod tebe ne pomazu lijekovi, sam se valjas u blatu – jeste da ima i banja sa ljekovitim blatom. Valjalo bi da probas. Sklon si da koristis floskulu „prijetnja“, valjda su narusena neka tvoja „ljudska prava“. Zato treba da se obratis nekoj nevladinoj organizaciji, ili LGBT pokretu. Oni bi znali sta bi s tvojom trticom i veoma njezno i ljubazno bi ti to uradili. Ali i volej bi bio efikasan, pa odaberi!

 11. Нисмо Дражен и ја у љубави, ми смо само пријатељи. Вама из СНСД-а чим видите два мушкарца да разговарају, пада на ум нека љубав ? Па нисмо ми из кабинета Игора Радојчића ?
  Тамо бораве ти мушкарци, што воле друге мушкарце.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *