СДС отворено писао Николи Шпирићу

Бивши члан Српске радикалне странке, Демократске странке за Бању Луку и Крајину, Српске демократске странке и Партије демократског прогреса Никола Шпирић издао је српски народ и Републику Српску како нико прије њега није учинио и како нико послије њега више неће учинити.

недеља, јул 22, 2018 / 15:45

Пише: Сектор за политику и медије СДС

Шпирић јако добро зна да институције руше само они који их злоупотребљавају за лоповске и криминалне сврхе, због чега данас грађани Републике Српске не вјерују у институције и напуштају отаџбину. Битка против таквих појединаца је борба за снажне институције и снажну Републику Српску.

Шпирић је издао Србе и Републику Српску, јер је као предсједавајући Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ 2005 године потписао Закон о одбрани БиХ. Шпирић је издао Србе и Републику Српску, јер је у марту 2007 године БиХ потписала Споразум о размјени безбједносних информација са НАТО-ом по одлуци Савјета министара БиХ којим
је предсједавао управо Шпирић. Шпирић је издао Србе и Републику Српску, јер је као предсједавајући Савјета министара
БиХ 2008 године потписао више докумената за интензивирање дијалога између БиХ и НАТО.

Шпирић је издао Србе и Републику Српску, јер је Савјет министара БиХ у његовом мандату са 47 закона пренио надлежности са Републике Српске на БиХ. Шпирић је издао Србе и Републику Српску, јер је фалсификовао закључке парламентарне комисије за надзор над Обавјештајно-безбједносном агенцијом како би заштитио од затвора оне који су
фалсфиковали документе да је ОБА тобоже прислушкивала највише функционере Србије. Једини циљ овог фалсфиката био је примитивни нагон да посвађа Савез за промјене са Србијом.

Шпирић је издао Србе и Републику Српску, јер је купио луксузни стан у Бечу, а потом истакао да је тај стан купио од продаје књига. Шпирић је издао Србе и Републику Српску, јер је умијешан у аферу „Ауди“ којом је буџет државних институција оштећен за 86.667 КМ. Шпирић је издао Србе и Републику Српску, јер је свога актууелног шефа и предсједника Републике Српске називао златним љиљаном. Шпирић је издао Србе и Републику Српску, јер је у каријери промијенио пет странака и тиме показао да га једино интересују моћ и новац.Шпирић је издао Србе и Републику Српску када је само прије четири мјесеца клекнуо пред Бакира Изетбеговића, молећи га да му сина пребаци у ОБА центар у Бања Луку.

Шпирић је издао Србе и Републику Српску када се само прије мјесец дана у Парламенту БиХ клео да је он “продржавни политичар“. Шпирић је издао и Милорада Додика јер, упркос његовој забрани, и јавно и тајно сједи на канабама Америчке амбасаде.

Када Додик у октобру падне, да ли ће са њим пасти и Никола Шпирић? Или ће ово „зло домаће“ по већ уходаном обрасцу само промијенити политичку кошуљу и прећи у ДНС? Гдје год да буде, Шпирић никада неће бити уз Србе и уз Републику Српску.6 КОМЕНТАРА

 1. Treba biti pošten pa reći da Republiku Srpsku ako na vlast dođe SDS i trabanti očekuje veliko razočaranje.
  Barem kod nas u Brčkom SDS u opoziciji je bio jak ko zemlja.
  Glasalo se više iz otpora prema ludilu,iz prkosa zbog ogoljene sistemske pljačke.
  Ali kada su došli na vlast sve ono za što smo mislili da je najgore na svijetu i da gore nije moguće postalo je smiješno u usporedbi šta su ovi počeli da rade.
  Jedna krajnost su ovi koji su opljačkali sve pa počeli da ubijaju iz objesa ili zabave radi a druga krajnost biće gola gologuzija,maloumni poslušnici koji su u stranci ostali samo zato što su mutavi i nesposobni za život.
  Biće to mučno gledati.

 2. Treba samo pratiti enorman rast spiriceve privatne imovine koju je on „stekao od prodaje krompira i autorskih honorara“.
  Umjesto u zatvoru imamo ovog lika na TV ekranima i izbornim listama
  O tempora , o mores….

 3. Darko momic:
  Elem, oni koji danas govore jedno, a sutra drugo, prekosutra će verovatno nešto treće i zato na svakom koraku treba najoštrije kritikovati njihov „politički pragmatizam“, jer zbog tih i takvih „pragmatičara“ većina mladih koji žele da se bave politikom maštaju da, kad porastu, budu – Nikola Špirić!

 4. Не знам јесте ли примјетили, али један безазлен коментар је уклоњен са овог поста. Написао га је онај безимени ник.

 5. Морам одати признање др Агану Мехтићу на спин-вјештини.

  Ево већ десет дана успјева да 500 минобацача из БиХ који су завршили код Исила нису тема ни једне емисије, вијести.

  Мајстор какав је Аган чак и своје петљање у све и свашта, осим у свој посао, успије Додику прикачити вегету.

  Капа доље Агане…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *