СДС након Мићића: Стојановић први најавио да остаје

Народни посланик из Бијељине и члан СДС Томица Стојановић, потврдио је да неће напуштати странку, након што је из ње искључен предсједник градског одбора Мићо Мићић.

субота, март 14, 2020 / 13:15

"Члановима и симпатизерима СДС поручујем да ће један број људи из ужег и ширег руководства Градског одбора СДС Бијељина остати привржен странци. То се такође односи и на одређен број градских одборника", казао је Стојановић.

Он каже да је најважније да ће највећи број предсједника мјесних одбора и чланства остати у Српској демократској странци и да је ни по коју цијену неће издати.

"Посљедњи догађаји несумњиво су утицали на јединство СДС-а али ће нас неколико из Предсједништва Градског одбора учинити све да ревитализујемо и обновимо странку. Већ сада постоје озбиљни наговјештаји да ћемо на предстојеће изборе изаћи ојачани новим члановима који су препознали квалитет и поштење људи који нису жељели издати СДС", казао је Стојановић РТВ Слобомир

Он каже да се јављају и стари ,неукаљани, чланови који су раније због неслагања са руководством Градског одбора напустили СДС изразили спремност да се врате у странку.

Подсјетимо да је због коалиционог споразума са Милорадом Додиком о увођењу СНСД у градску власт и заједничког учешћа на локалним изборима из СДС искључен предсједник Градског одбора Бијељине Мићо Мићић.Оставите одговор