СДС на задату тему: Сапуница на РТРС у режији режима

РТРС у синоћњем дневнику још једном отворено потврђује да се ставио у службу заштите криминала у Републици Српској. РТРС је, умјесто јавног сервиса грађана, постао јавни сервис криминалаца у чији програм се слободно укјучују лица са потјерница као што су Миле Радишић или Горан Сувара, или синоћ тобожњи тајни свједок РТРС-а. Због свађа око подјеле […]

четвртак, 14 јануара, 2016 / 13:18

РТРС у синоћњем дневнику још једном отворено потврђује да се ставио у службу заштите криминала у Републици Српској. РТРС је, умјесто јавног сервиса грађана, постао јавни сервис криминалаца у чији програм се слободно укјучују лица са потјерница као што су Миле Радишић или Горан Сувара, или синоћ тобожњи тајни свједок РТРС-а.

Због свађа око подјеле плијена пукао је ланац ћутања око криминалне хоботнице у Републици Српској и све више је оних који достављају доказе о пљачки. СДС ће наставити прикупљати и објављивати доказе како би створио услове да покрене институције на обрачун са криминалом и корупцијом невиђених размјера у РС.

Као и у случају снимка у афери ’’Папак’’, и поводом снимка на којем Миле Радишић тешко оптужује људе из врха власти РС, медији под контролом режима упорно упиру прст у оне који објављују доказе. На тај начин покушавају скренути пажњу на другу страну како би стварни актери криминала остали некажњени. Замјеном теза се криминалци на РТРС-у приказују као кредибилни грађани, а они други као криминалци.

Јавни сервис РТРС и новинска агенција СРНА, које грађани нажалост плаћају из својих џепова, одавно су постали приватно власништво режима у РС које служи за јавну дискредитацију свих оних који указују на криминал и корупцију врха власти која пријети да сруши и саме темеље Републике Српске, каже се у саопштењу које потписује Информативна служба СДС.