СДС: Милораде што се полиција окреће леђа Русима, и иде Американцима, Турцима, Иранцима?

Српска демократска странка позива министра унутрашњих послова Драгана Лукача да објасни јавности како то да су њему и његовом шефу Милораду Додику преко ноћи постали ближи амерички инструктори и турски радари од руских, те зашто се одричу Протокола о сарадњи између МУП-а РС и Државног министарства унутрашњих послова Руске Федерације којим је предвиђено да наше специјалне јединице пролазе обуку са руским специјалцима!?

четвртак, фебруар 15, 2018 / 20:12

Зар је дошло вријеме да су Додику и Лукачу ближи чак и Турци од којих набављају радаре или Иранци са којима успостављају висок степен сарадње од наших традиционалних пријатеља Руса!?

Годинама из Додиковог пропагандног штаба, чији дио је и Лукачев кабинет, слушамо како амерички безбједњаци и обвјештајци овдје спремају “наранџасту револуцију“, “врућу јесен“, “обојено прољеће“, “украјински и македонски сценарио“, а сада министар признаје да они у ствари обучавају нашу полицију! Да ли то значи да је и наша полиција дио “обојених револуција“ или, пак, и сам Лукач несвјесно признаје да су сви ти сценарији били плод маште, клеветања опозиције и застрашивања народа!?

Српска демократска странка позива предсједника Републике Српске Милорада Додика, да баласт санкција под којима се нашао и страх од америчке администрације, не ломи прањем руку од сарадње са пријатељском руском полицијом која је једна од најбоље обучених на свијету. Од министра Лукача очекујемо да покаже храброст и настави сарадњу са руским инструкторима и њиховом полицијом у складу са оним што је 2015.године потписао. У супротном, и Лукач и Додик ће показати да нису ни проамерички ни проруски настројени, већ да их искључиво воде лични интереси.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *