СДС: Лукачу зна ли Ћеранић шта прича о убиствима првака опозиције?

Српска демократска странка позива министра унутрашњих послова Драгана Лукача да обавијести јавност да ли МУП РС има сазнања да се припрема антентан на неког од истакнутих личности опозиције?

недеља, март 4, 2018 / 14:03

Подсјећамо министра Лукача да је информацију о „атентату за који би био окривљен Милорад Додик, први пласирао његов савјетник Предраг Ћеранић у ауторском тексту, најављујући ликвидацију неког “ко ће се удаљити од опозиције“, а потом је рециклирао портал “Вести“.

Све то је гарнирано подршком партијске телевизије СНСД-а – РТРС-а, што је вјероватно први пут у историји јавних сервиса да једна медијска кућа најављује ликвидације неистомишљеника режима, унапријед бранећи режим од одговорности.

Шта је МУП предузео да спријечи такав сценарио и заштити људске животе?

Коначно се неко из СДС сјетио и Гарића

Српска демократска странка се врло добро сјећа прљаве кампање и линча режимских медија, који су претходили некажњеном убиству потпредсједника СДС Бранислава Гарића., као и убиству Милана Вукелића. Нисмо заборавили ни све лажи о “обојеним револуцијама“, “Сорошевим плаћеницима“ и сличне измишљотине, које нису имале никакву реалну подлогу, али јесу стварале у јавности атмосферу завјере и позива на линч опозиције.

Након вишегодишње бјесомучне режимске кампање мржње, етикетирања, подметања, подјела, позива на линч опозиционих функционера, од стране министра Лукача, диригованих и монтираних истрага против угледних личности из СДС-а, једино логично питање које се намеће јесте – ко је сљедећи Бранислав Гарић

Медијска припрема је извршена, а и режим је припремио одступницу да након гнусног чина каже: “Јесмо ли вам рекли да ће неког из опозиције убити!“ и своју кривицу покуша пребацити на неког трећег.

Уједно позивамо СНСД – Милорад Додик да престане са сијањем страха и мржње према свима који не мисле као они и који нису задовољни стањем у друштву, да воде кампању за предстојеће изборе на позитивним вриједностима и програмима који треба да омогуће реално бољу будућност, умјесто што су нас заробили лажима, безнађем и корупцијом, остављајући нам као алтернативу једино масовни егзодус становништва са простора Српске.

Имамо ми далеко већих проблема од ових којима нас засипају режимски медији, на које сви заједно треба да дамо одговоре и покажемо бар мало поштовања према грађанима и стварне бриге за Српску.6 КОМЕНТАРА

 1. Ево на невиђено, пошто нисам видио Ћеранићев текст, нити ме интересује, јебе ми се за све удбе.

  Лично ником н ежелим зло, али бих волио да се за сва времена елиминише најмање 2/3 садашњих политичких лидера, не мислим физички.

  Пошто је то немогуће јер их чувају гори од њих, онда предлажем да елиминишу Николу Лазаревића, предсједника авангардних и некомпромитованих зелених?

  Можда једино на тај начин дође до асрпске буне,све да сване српском народу сване,односно, да дође до саборности и примјене нашег спасонодног програма и изнуђене ПРВЕ ПРАВЕ ПОСЛЕРАТНЕ ОБНОВЕ.

 2. СДС је ово питање, осим Лукачу, могао поставити и свом министру безбједности.

  Ово су преозбиљне ствари и зато се не смије преко овога олако прећи.

  Ја се надам да ће министар Мехтић да се огласи поводом овог саопштења његове странке. Ово је тема за његов посао, а не ко кога гузи на јахти у Порторожу.

  Чекамо Мехтића да рекне…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *