СДС из Модриче: Политичка криза се вјештачки напумпава

Главни одбор СДС закључио је данас на сједници у Модричи да се у БиХ вјештачки пумпа балон кризе, те да се заоштравањем конфликта и вербалних напада долази до јефтиних политичких поена и покушава скренути пажња грађана са ситуације у којој живе. "СДС сматра да је то неодржива ситуација и зато очекује од свих политичких субјеката […]

субота, 24 децембра, 2011 / 20:37

Главни одбор СДС закључио је данас на сједници у Модричи да се у БиХ вјештачки пумпа балон кризе, те да се заоштравањем конфликта и вербалних напада долази до јефтиних политичких поена и покушава скренути пажња грађана са ситуације у којој живе.

"СДС сматра да је то неодржива ситуација и зато очекује од свих политичких субјеката и у Републици Српској и у Федерацији БиХ да схвате одговорност за будућност грађана на овим подручјима", рекао је након сједнице лидер ове странке Младен Босић.

Када је ријеч о ситуацији у Српској, на сједници Главног одбора СДС закључено је да нико не обраћа пажњу на све тежу економску и социјалну ситуацију и све веће сиромаштво код грађана, на одлазак младих школованих људи из Српске.

"Основни задатак политике СДС у наредном периоду биће да се позабави овим питањима", истакао је Босић.

Главни одбор СДС разматрао је и припреме за предстојеће локалне изборе, инфраструктуру ове странке и односе са другим странкама у Српској.