СДС Градишка својим кадровима: Плаћајте обавезе и будите одговорни

Предсједништво Општинског одбора Српске демократске странке Градишка наложило је свим кадровима странке који су запослени у СО Градишка и у јавним предузећима да на најодговорнији начин извршавају своје професионалне обавезе и да периодично подносе извјештај о свом раду, саопштено је из СДС. На сједници одржаној 22. маја 2013. Предсједништво је констатовало да се неће толерисати […]

четвртак, мај 23, 2013 / 12:51

Предсједништво Општинског одбора Српске демократске странке Градишка наложило је свим кадровима странке који су запослени у СО Градишка и у јавним предузећима да на најодговорнији начин извршавају своје професионалне обавезе и да периодично подносе извјештај о свом раду, саопштено је из СДС.

На сједници одржаној 22. маја 2013. Предсједништво је констатовало да се неће толерисати неодговорност, нестручност и немар нити ће било ко бити амнестиран од одговорности.

Предсједништво ОО СДС-а Градишка тражи да сви радници запослени у Административној служби Општине Градишка у што краћем року измире своје финансијске обавезе по основу комуналних услуга према Служби обједињене наплате јер је свака опструкција у том погледу морално неприхватљива.

Стање у коме се налази цјелокупно друштво, како у Републици Српској, тако и у општини Градишка, захтјева пуну одговорност превасходно руководећих кадрова, али и свих запослених у јавним службама, установама и предузећима која се финансирају средствима пореских обвезника.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *