СДС Фоча поводом хапшења њихових одборника

Парламентарно насиље над одборницима опозиције а наручито према браћи Огњену и Душану Бодироги у Скупштини општине Фоча које траје већ неки период изгледа да се наставља и од стране Полицијске управе Фоча која већ 17 сати држи утамничене одборнике СДС Огњена Бодирогу и Милорада Костића.

петак, 4 марта, 2022 / 14:19

Одборници Српске демократске странке, њихове породице као и пријатељи су већ мјесецима мета увреда, пријетњи и напада владајуће већине и синоћни инцидент је кулминација вишемјесечног насиља над нашим одборицима а поготово над Огњеном Бодирогом.

Тражимо од Полицијске станице Фоча да смјеста пусти утамничене одборнике Српске демократске странке Огњена Бодирогу и Милорада Костића које без икаквог основа држе у притвору. Док прави криминалци слободно шетају улицама нашег града, два момка која су само бранила своје достојанство и част својих породица затворени су у полицијској станици као последњи криминалци.

Тражимо хитно пуштање наших одборика на слободу ако због ничег другог она због мира њихових породица које су у страху за безбједност својих најближих.