20:15 Милан Тегелтија: Да ли могу физички боравити у Ефбиху?13:00 Државни тероризам: Предсједник Ирана оптужио Израел за убиство нукеарног научника у Техерану12:50 Преко тристо доживотних робијаша у Турској због неуспјешног покушаја пуча против Ердогана11:47 Премијера серије Кости у Српској од почетка 2021. на БН ТВ11:42 Отресање ногом: Одлазећа Влада ЦГ даје 80.000 еура против "Асимилације Црногораца у Србији"08:25 Ко каже да је Сјеверна Кореја изолована: Пјонгјанг закључан због короне08:21 Јупитер и Сатурн 21.12.2020. никад ближе још од времена Стефана Првовјенчаног23:45 Шаровић: Ако републичка власт посегне за измјенама закона о локалној самоуправи - осјетиће реакцију народа22:57 У Бањој Луци ни прага: Тенк са Кошара у меморијалном центру у Крушевцу20:08 Нацрт, не цртеж: Слободни умјетници улазе у закон као самостални + стручњаци у култури

СДС: Драматично стање у Касиндолу и УКЦ Бања Лука

Српска демократска странка упозорава да се и и овог пута показало да актуелна влада није способна да функционише ни у редовним, а камоли у ванредним условима изаваним временским непогодама, саопштено је из СДС. Драматично стање није само у оним дијеловима РС коју су захватиле незапамћене временске неприлике, него и у оним институцијама гдје је ова […]

среда, 8 фебруара, 2012 / 22:06

Српска демократска странка упозорава да се и и овог пута показало да актуелна влада није способна да функционише ни у редовним, а камоли у ванредним условима изаваним временским непогодама, саопштено је из СДС.

Драматично стање није само у оним дијеловима РС коју су захватиле незапамћене временске неприлике, него и у оним институцијама гдје је ова влада уложила и највише средстава као што је Универзитетско клинички центар у Бања Луци.

– Уз уобичајне свакодневне проблеме пацијенти у УКЦ и даље леже у хладним болесничким собама. Жалосно је да је у, како влада зна да се хвали, најсавренијем и најопремљенијем медицинском центру у РС и региону дошло до пуцања централне канализационе цијеви тако да је овај објекат јуче сатима био потопљен фекалијама – кажу у СДС.

То се десило у медицинској установи, гдје је актуелна влада утрошила на десетине милиона средстава на реконструкцију, чак и на уштрб осталих здравствених установа у РС, подсјећају у СДС.

Исто је и у болници у Касиндолу у Источном Сарајеву, гдје медицинско особље функционише у немогућим условима, а власт никако да обезбиједи средтсва за њену реконструкцију.

СДС наводи да је здравствени сектор у РС доведен у безизлазну ситуацију и то баш у вријеме шестогодишњег министровања Ранка Шкрбића.

– Питамо се шта још треба да се деси у здравству РС, па да министар Шкрбић поднесе оставку?
 0 КОМЕНТАРА

 1. То је шкрбићево приватно-јавно предузетништво.Тако леп и плодан свакао има приватно приватно, а јвано је за гласаче.

 2. Кад погледам због каквих ситница у свијету званичници подносе
  оставке, јасно ми је да живимо у феудалном друштву, односно
  средњем вијеку. Тада ми још апсурдније звуче приче о нашем
  стремљењу ка ЕУ. Овдје је ријеч оставка, мисаона именица.

  Право,обавеза,одговорност-све је то обезвријеђено.
  Прогрес- шта то значи ?
  Регрес – је ли то оно што смо некад добијали за годишњи одмор?

  Ваља се нама у овом времену регресије, борити свим средствима
  за прогрес, а ако успијемо биће и за регрес !

 3. Свака част доктору Стевандићу, што је изнапушавао оно министарско псето шкрбића за овај јад од болница! Дабогда се министрова дјеца лијечила у оваквим штрокарама од болнице!

Коментариши