СДС: Додикова криминална дружина нека пјеваљке не плаћа новцем грађана

Српска демократска странка најоштрије осуђује злоупотребу возила Хеликоптерског сервиса од стране Владе Републике Српске за потребе доласка пјевачице Свјетлане Цеце Ражнатовић на новогодишњи наступ у приватном угоститељском објекту у Бања Луци.

уторак, јануар 2, 2018 / 09:32

О доласку Цеце Ражнатовић на наступ у приватном угоститељском објекту „Клуб Драма“ у Бања Луци, хеликоптером плаћеним новцем грађана Републике Српске, свједоче фотографије и снимци на Фејсбук и Инстаграм профилима српске пјевачице.

Подсјећамо да се у августу мјесецу 2017. године Влада Републике Српске задужила 9,4 милиона КМ за куповину новог хеликоптера. Кредитно задужење за ново возило Хеликоптерског сервиса платиће грађани Републике Српске. Питамо Владу Републике Српске да ли грађани треба да плаћају приватна путовања појединаца из својих већ одавно празних џепова?

Крајње је непримјерено и незаконито користење јавних ресурса Републике Српске за приватне потребе а све по налогу Милорада Додика који је још једном показао сву своју бахатост и тежњу да имовину Републике Српске третира као свој приватни посјед.

Поручујемо Милораду Додику да може како хоће али не може до кад хоће јер 2018. године промјене долазе а са њима и преиспитивање вишегодишње бахатости њега и његове криминалне дружине.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *