СДП: Почетак новог свијета послије убиства Осаме бин Ладена

Социјалдемократска партија БиХ сматра да смрт лидера терористичке мреже Ал каиде Осаме бин Ладена долази у вријеме великих покрета ка слободи и демократији и када људи широм свијета одбацују екстремизам и тоталитарне режиме, истрајавајући на поштивању универзалних људских права. Из СДП је саопштено да је здружена акција америчких и пакистанских снага безбједности, током које је […]

уторак, мај 3, 2011 / 15:36

Социјалдемократска партија БиХ сматра да смрт лидера терористичке мреже Ал каиде Осаме бин Ладена долази у вријеме великих покрета ка слободи и демократији и када људи широм свијета одбацују екстремизам и тоталитарне режиме, истрајавајући на поштивању универзалних људских права.

Из СДП је саопштено да је здружена акција америчких и пакистанских снага безбједности, током које је убијен Бин Ладен, снажна порука да не могу побиједити свима који хоће да униште вриједности заједничког друштва.

"Свијет је добио шансу за нови почетак на темељу оних вриједности које су терористи свих боја хтјели да униште", сматра СДП.

Америка је, према мишљењу СДП-а, овом акцијом показала да обавља посао који је јавно обећала у борби за слободу, демократију и заједничка друштва.

Према тврдњама САД вођа Ал каиде Осама бин Ладен убијен је у ноћи између недјеље и понедјељка у хеликоптерском десанту елитне јединице Морнаричке фоке на објекат недалеко од Исламабада, главног града Пакистана. Његово тијело пребачено је у Авганистан и сахрањено у мору.

Америчке власти јуче су саопштиле да узорак ДНК узет са тијела Бин Ладена доказује да је лидер Ал каиде мртав.0 КОМЕНТАРА

  1. Сдп-овци,потпишите се на ђонове да вас ћаршијска раја може лакше распознати када вас буду вадили из Америчких гузица!

  2. PA VISTE MU DALI PASOS 1993 U SARAJEVU…..ON JE VAS……A SLAZEM SE GORNJIM KOMENTARIMA…..AKO OCE NA VLAST NEMA DRUGE NEGO AMERIMA U DUPE DA SE UVUKU I DA SE GOTIVE TAMO !!!B-)

  3. Кад се сјетимо улоге Рафаела Лагумџије улоге око алжирске групе, први рекет свијета показује сву биједу свога морала.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *