Савез за промјене ни данас неће код Додика

Савез за промјене неће доћи на састанак код Додика, поручио је потпредсједник СДС-а Огњен Тадић на конференцији за медије. “Не одустајемо од плана да се окупимо у парку “Младен Стојановић”, након чега ћемо заједно отићи на Трг Крајине без обзира на забране”, поручио је Тадић.  "Народ, грађани и појединци мјесецима уназад траже од нас који […]

понедељак, мај 9, 2016 / 13:20

Савез за промјене неће доћи на састанак код Додика, поручио је потпредсједник СДС-а Огњен Тадић на конференцији за медије.

“Не одустајемо од плана да се окупимо у парку “Младен Стојановић”, након чега ћемо заједно отићи на Трг Крајине без обзира на забране”, поручио је Тадић. 

"Народ, грађани и појединци мјесецима уназад траже од нас који смо политички ангажовани као опозиција у Републици Српској да преузмемо улогу организатора и покретача изјашњавања воље народа на протестни начин", рекао је Тадић.

Он је на конференцији за новинаре у Бањалуци појаснио да је то народни протест у коме се представници опозиције појављују као људи који га истински подржавају и желе да артикулишу све политичке идеје иза којих народ стоји.

"Желимо да постигнемо велики и достојанствен скуп који ће показати да Република Српска није било чија приватна творевина, него да она припада народу", рекао је Тадић.

Истовремено се, додао је он, с друге стране појављују људи који организују "режимске протесте" који, како тврди, нису народни протести.

"То су протести који у пуном смислу те ријечи настају као контрапротести, јер су се људи који су врх режима препали незадовољства народа", рекао је Тадић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *