Састанак привременог одбора за пољопривреду и рибарство Бих и ЕУ

Данас и сутра одржава се 3.састанак Пододбора за пољопривреду и рибарство између ЕУ и БиХ У организацији Министарства за економске односе и регионалну сарадњу Републике Српске, у Административном центру Владе Републике Српске, данас и сутра одржава се 3.састанак Пододбора за пољопривреду и рибарство између ЕУ и БиХ.   На састанку ће бити разматрана питања билатералне […]

четвртак, март 3, 2011 / 18:20

Данас и сутра одржава се 3.састанак Пододбора за пољопривреду и рибарство између ЕУ и БиХ

У организацији Министарства за економске односе и регионалну сарадњу Републике Српске, у Административном центру Владе Републике Српске, данас и сутра одржава се 3.састанак Пододбора за пољопривреду и рибарство између ЕУ и БиХ.
 
На састанку ће бити разматрана питања билатералне трговине пољопривредним производима између Европске уније и БиХ, у складу са динамиком и захтјевима Споразума о стабилизацији и придруживању, пољопривредног и руралног развоја, приближавања законодавства у БиХ са леглислативом Европске уније, пољопривредне статистике, уређења катастра и земљишта.
 
Како је планирано, у оквиру састанка Пододбора биће уприличена радна посјета представника Европске комисије Ветеринарском институту Републике Српске „Васо Бутозан“, те Пољопривредном институту Републике Српске.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *