Саслушани активисти ДНС због куповине гласова за Нешића

Око 20 активиста ДНС-а саслушано је на основу пријаве у којој се тврди да су куповали гласове за изборе, сазнају „Независне“ незванично.

среда, 26 септембра, 2018 / 19:33

Из полиције су нам казали да су запримили анонимну пријаву, по којој су поступили, те да ће наредне мјере бити предузете по одлукама надлежног тужилаштва.

Ненад Нешић, предсједник Регионалног одбора ДНС Сарајевско-романијске регије, казао је за „Независне“ да нико од активиста ДНС-а није ухапшен, већ да их је неколицина саслушана у својству свједока.

„Очигледно неком смета огроман раст ДНС-а и то се дешава након великог скупа на Палама, гдје је присуствовало око 1.000 активиста ДНС-а на страначком роштиљу. Након тога неколицина наших активиста позвано је у својству свједока“, казао је Нешић, те додао да он није један од њих.3 КОМЕНТАРА

 1. Ми смо неки дан у саопштењу за јавност указали на то да се у Палама јавно нуди новац по кафићима, иде се по кућама, уцјењују радници у јавним и приватним предузећима, круже гласаћки листићи на којим се показује гдје се налази тај који ће им откупити њихову будућност………

  Нажалост, то је наша сурова стварност, ипак, ЗЕЛЕНИ СРПСКЕ у Палама разбијају, све што се не може уцијенити и купити, све је за једину нормалну причу у Палама , регији и Српској.

  Идемо господо српска, идемо часне породице и храбра омладино да побиједимо ратне и послератне профитере, да сведемо ГАРУ и гариће на ЕТНО мотив, да се ријешимо фарме и парова.

  Да не буду Пале и Српска људска фарма, него да са ЗЕЛЕНИМ градимо фарме пуне блага, фарме које су увозни лобији и „наши гарићи“ свјесно уништили да нам свако зло увозе, идемо српска господо да буемо господари своје државе, не слуге модерних робовласника, идемо да очистимо и уредимо Српску као лутку.

  Није тешко доћи седмог октобра и једним иксом за ЗЕЛЕНЕ и будућност, прекрижити за сва времена нашу срамотну прошлост, избор је једноставан, зар не?

 2. Ako pored ovog sta rade i sta su radili suprotstavljeni blokovi ne uzmete dovoljan broj glasova odmah kljuc u bravu i ne pojavljuj se nigdje. Sad ili nikad Lazarevicu iako si ti samo manje zlo od dva navedena.

 3. Н.Нешић је јавно рекао 5.09. у једној у кафани. Ја за 30.000 КМ могу купити најмање 300 гласова. Ко не купује гласове, ако има пара. Сви купују, поготову ови који су на власти у РС.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *