Саша Борјан почео кампању за градоначелника Требиња

„Требиње заслужује боље“, једногласно је поручено са данашњег отварања кампање Саше Борјана, кандидата за градоначелника Требиња на пријевременим изборима 17. фебруара.

субота, фебруар 2, 2019 / 18:19

„Грађани Требиња заслужују бољи живот од онога који је актуелна градска власт наметнула. Наш најважнији приоритет је да млади људи остаје у Требињу. Само прошле године је хиљаду и тристо младих људи напустило Требиње, јер овдје тренутно не постоји амбијент у којем млади могу да раде и нормално живе“, истакао је др Саша Борјан.

Борјан је представио програм развоја Требиња који обухвата омладинску и политику запошљавања младих, пронаталитетну, пензиону, здравствено – социјалну политику, те програмска рјешења и идеје који се тичу борачке популације, пољопривреде и села, саобраћајне инфраструктуре, транспарентности јавних набавки, туризма и развоја медија.

Предсједник Партије демократског прогреса Бранислав Бореновић истакао је снажну подршку руководства партије Саши Борјану: „Др Борјан и људи окупљени око њега боре се за слободно и нормално Требиње, супротно од онога какво је сада – заробљено и отуђено од грађана. Озбиљним програмом развоја Требиња он је показао да је циљ да приђе сваком становнику града и понуди визију за бољи живот у овом граду“, истакао је Бореновић.

Предсједник Градског одбора ПДП-а Требиње и народни посланик Љубиша Крунић казао је да коалиција „Требиње заслужује боље“ с поносом представља кандидата за градоначелника Сашу Борјана, младог, стручног и поштованог доктора, који ужива повјерење својих суграђана:

„Он је и класични примјер политичког прогона власти у Требињу. Умјесто да градска власт пружи прилику за стручну надоградњу и специјализацију овом одличном љекару, он је премјештен у немедицински сектор. Вјерујем да ће грађани Требиња препознати карактер, честитост, одважност поштење и стручност Саше Борјана и 17. фебруара га подржати у трци за градоначелника“.

Бранко Бутулија, предсједник Градског одбора Српске демократске странке Требиње, исказао је пуну подршку Саши Борјану: „Снажно ћемо стати уз честитог човјека чији је отац дао живот за Републику Српску и који својим знањем доказује да може бити градоначелник каквог грађани Требиња заслужују“.

„У протекле двије године градска власт је показала само некомпетентност, корумпираност, бахатост и осионост. Требиње заслужује боље и из тог разлога Саша Борјан има и моју огромну подршку“, истакао је народни посланик Небојша Вукановић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *