Шаровићева славска здравица – Српска је завјештање СДС

Данас на 31. годишницу постојања Српске демократске странке могу да кажем да је Република Српска незамислива без СДС.

понедељак, 12 јула, 2021 / 19:36

Вјерујем да ћемо заједно са нашим партнерима који су данас дошли да увеличају нашу крсну славу, наредне године Републици Српској донијети неопходне промјене – рекао је предсједник СДС Мирко Шаровић приликом свечаности обиљежавања крсне славе Српске демократске странке и 31. годишњице од постојања СДС.

"Ми смо претеча Републике Српске, под нашом заставом донијели смо слободу нашем народу и наше мјесто се зна у историји Републике Српске. Данас неке нове генерације живе и расту под нашом заставом дијелећи исти патриотизам и љубав према Републици Српској. Од почетка до данас остали смо и српска и демократска странка и тако ће бити и у годинама пред нама" – поручио је Шаровић.

Предсједник СДС је казао да је и данас као и прије 31 годину Република Српска највеће завјештање Српске демократске странке.

"Другачији су изазови али наша преданост Републици Српској је једнака као и прије 31. годину. Свих ових година Српска демократска странка је дијелила судбину свога народа и управо је у томе рецепт наше снаге и политичког трајања" – истакао је Шаровић.

Замјеник предсједника СДС Милан Радовић истакао је да му је част што се централна прослава Петровдана одржава баш у Бања Луци и изразио увјерење да ће СДС 2022. године у Бања Луци бити побједничка партија.

"Свакодневно у Бањалуци збијамо редове, велики број нових чланова нам прилази и најкасније до 15. октобра формираћемо све органе Градске организацији и значајно оснажени вратићемо СДС-у позицију коју заслужује у Бањалуци" – поручио је Радовић.