12:44 Тужилаштво БиХ "преузело" случај Давида Драгичевића, али не истражује убиство, него повреду службене дужности12:34 Мјешовити тим: Министрица Давидовић обишла фудбалере са Дауновим синдромом12:30 Је ли могуће да ће коначно неко одговарати: Вишковић тражи одговорне за уништење 1.300 вакцина у Приједору12:19 Република Српска и Покрајина Војводина - специјално и паралелно управљање отпадом (провјерите јесу ли портпароли то добро превели у загради)09:59 Гробар-лопаташ: Кловн Инцко на сахрани Јована Дивјака09:36 Фолклор у Хрватској: Јесте ли згрожени?08:18 Стоп лицемјерју: Српска и Србија се слажу са Хрватским поштама!19:21 ПДП након партијског састанка тражи од Вишковића да одговори да ли се Влада РС кришом задужила 800 милиона КМ17:05 Никола Дабић: Срдачан поздрав из Републике Српске за Шејлу Камерић16:46 Какву је приредбу припремила администрација Градског Сина Драшка за 22. април?

Шаровић: Требамо бити поносни на Српску – 9. јануар неупитан.

Дан Републике је и поред бројних покушаја и насртаја да се он оспори – неупитан, као и сама Република – изјавио је данас предсједник Српске демократске странке Мирко Шаровић честитајући Дан Републике Српске 9. јануар.

петак, 8 јануара, 2021 / 15:20

"Републици Српској желим прије свега сретан велики празник. Ово је тренутак присјећања на оне који су били храбри и истрајни, који су дали животе и омогућили да постоји Република Српска. Сјећања на оне боље и веће од нас, који су од немогућег створили могуће и завјетовали  нас да чувамо и развијамо нашу Републику" – казао је Шаровић.

Он је истакао да баш због тога, сваког 9. јануара требамо да се усмјеримо на истинску снагу, потенцијале и будућност Републике Српске, насупрот и упркос актуелном лошем стању и бесперспективности у коју је сада доведена. "Требамо јачу и економски стабилнију Републику срећних људи, пожељну за живот сваког човјека и сваке породице. Требамо поносну Републику Српску каква је и створена прије 30 година" – закључио је Шаровић.Оставите одговор