Шаровић: Сада имамо 40+7, а имаћемо 54 кандидата за локалне изборе

Очекујемо да ће Српска демократска странка на предстојећим локалним изборима у 54 локалне заједнице имати своје кандидате, или кандидате који су заједнички са другим политичким субјектима, или их на одређени начин подржава ова странка, изјавио је данас предсједник СДС Мирко Шаровић.

петак, 14 августа, 2020 / 11:39

Он је рекао да је до овог тренутка СДС пријавила 40 својих кандидата, за начелнике и градоначелнике, те да има 7 заједничких кандидата са партнерима“, казао је Шаровић, додајући да ће преостале кандидатуре бити пријављене у наредних пет дана, колико је преостало да истека крајњег рока за обављање овог посла.

Он је истакао да СДС овај процес успјешно приводи крају, додајући да ће СДС у највећем броју локалних заједница у РС имати своје кандидате за начелнике и градоначелнике.

Говорећи о стању Градској организацији СДС Добој Шаровић је рекао да донио одлуку о распуштању досадашњег сазива ГО СДС у овом граду и избору повјереника Душка Ристића.

„Иако је доста тога у последњих годину дана учињено на консолидацији СДС у Добоју ми смо процијенили да је потребно направити нови искорак и дати нову снагу и енергију, обзиром да има много ствари које нису завршене и да још увијек није обезбјеђен кандидат за градоначелника“, рекао је Шаровић.

Он се досадашњем руководству и члановима ГО СДС Добој захваљујемо на свему што су учинили за СДС.

Душко Ристић, повјереник за ГО СДС Добој, је рекао  да ће уводећи млади кадар дати нову снагу СДС-у у овом граду.

„Циљ ми је да отворимо странку за младе људе, жене и све остале активисте и кренемо новом динамиком“, рекао је Ристић.

Он је поручио да ће СДС у Добоју имати добру и снажну листу за учешће на локалним изборима и позвао се чланове СДС у овом граду да својим ангажманом допринесу раду СДС.3 КОМЕНТАРА

  1. Kao sto vec negdje napisah, pa mi ne objavise. Sta vrijedi opoziciji pobjeda na lokalu kada ih mile rastura na drzavnom nivou. Sjetimo se proslih lokalnih kada je SDS osvojio 60% opstina u RS i opet nista nije uradio.

Оставите одговор