Шаровић најавио тужбу против Додика због клевете

СДС је од Тужилаштва БиХ тражио и добио документ, у којем је потврђено да се против Мирка Шаровића не води истрага у предмету Југовић. Шаровић је поновио да ће, због јавно изнесених оптужби предсједника Српске, Милорада Додика, да је био наручилац убиства директора осигуравајућег друштва "Јахорина", Ристе Југовића, Додика тужити за клевету. "То је договор […]

среда, 11 децембра, 2013 / 08:23

СДС је од Тужилаштва БиХ тражио и добио документ, у којем је потврђено да се против Мирка Шаровића не води истрага у предмету Југовић.

Шаровић је поновио да ће, због јавно изнесених оптужби предсједника Српске, Милорада Додика, да је био наручилац убиства директора осигуравајућег друштва "Јахорина", Ристе Југовића, Додика тужити за клевету.

"То је договор са мојим адвокатским тимом. Заиста, нанијета је мени и мојој породици огромна штета и тешко да се то може измјерити, количина штете и посљедице које имам. Процијенићемо ситуацију и највјероватније да ће то бити тај пут", изјавио је Шаровић.

"Наравно, ко год хоће може да тужи, али остаје недоумица у вези свега тога. Ја сам само тражио да се то појасни и да се јавност о томе прецизно обавијести. Ако располажу тиме да Тужилаштво нема ничега то је њихов проблем, али то би требало да каже Тужилаштво, а не СДС у име њих", одговорио је предсједник Додик на најаву Шаровића да ће поднијети тужбу.0 КОМЕНТАРА

  1. додик конта да му је Шаровић противкандидат на следећим изборима, па ко прави зихераш, хвата бусију на вријеме. додик сам себи копа јаму у коју ће ускочити или ће га његови сарадници и савјетници гурнути првом приликом. А глуп је за медаљу.

Оставите одговор