Шаровић: Додик производи непријатеље

Поводом изјава Милорада Додика да опозициони лидери сарађују са западним обавјештајним структурама, Мирко Шаровић председник СДС, каже да када тако високо позиционирана личности каква је Милорад Додик и члан Предсједнишва БиХ из Републике Српске изјави да "до њега стижу информације, али не зна да ли је то тачно, да опозиција сарађује са обавјештајним структурама које долазе са Запада”, ту се јасно види да се ради о ужасној промоцији последњег најгорег издања политике производње непријатеља.

недеља, 12 септембра, 2021 / 10:27

"Овакве поруке имају за циљ таргетирање опозиције у Српској и њених кључних лидера као једне својеврсне мете за одстрел. Шта друго да се закључи из његових изјава, које су једне од најгорих које сам до сада чуо у политичком животу" – истиче Шаровић.

Он каже да је тако некада радио и Милошевић и поручује да се овим служе сви недемократски и копрумпирани режими који су дошли до свог краја, односно до тачке да им остало само да бране себе.

"Значи опаке и опасне инсинуације од стране Додика имају за циљ да додатно трују политичку и сваку другу атмосферу у Републици Српској и скрену пажњу са болесног и мрачног стања демократије и напретка у Српској, а до којег нас је и довела његова опробана "репрезантација” , поручио је Шаровић.